Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RYCHU 14 PAZDZERNIKA BĘDE SE W POZNANIU:D

Polecane posty

Gość gość

Chcesz sie spotkać kaleko?:D🖐️

ty lepiej idc spać nie dyskutuj bo wyjaśniany bedziesz także s********j jak chce k***a pisac na kafe to se bede k***a pisac i chuj mnie obchodzi

chuj ci na p**de szmato j****a piwosz to na szołapa w*********j ty szmato walic konia albo puszku k***a zbierac pod lidlem

haha ja se nie będę ci rychu twojego fachu tzn zbieractwa puszek pod lidlem zabierał bo jeszcze na studia ci braknie oszołomie:D

piwosz kurwo spod meliny synu kurwy i zlodzieja to prawda ze spisz na materacu w kuchni rozjebalbym ciebie w rl jedna kurwa reka bys kurwa padl na hita nawet jak nie parcel ale jak kurwa malutki labelek

Haha ociosaj mi kutacha z kefiru kaleko pracująca po 12 godzin na sieciówce:D:D:D Po za tym ja mam se ładniejsze wyro z ikei niż ty a sam se je składałem:D🖐️

Gość gość
Wierzysz w duchy?

Poznan rataje, na weselu córki mojego wuja. Ale nie wiem czy pojadę bo pasowało by dać jakąś kasę a ja groszem nie śmierdzę aktualnie🖐️

No też mi sie to nie widzi bo sam będe jak palec i w dodatku ciotki będą mnie męczyć głupimi pytaniami kiedy ja sie ożenię itp. Chyba wymyśle już coś ze chory jestem albo ze urlopu mi w robocie nie udzielili żeby kuzynka sie nie obraziła, zresztą w chuju ją se mam gówniara 21 letnia a już sie chajta z jakim 24 letnim gówiarzem 🖐️