Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natii91

Beta HCG

Polecane posty

Gość Natii91

Część dziewczyny! Chciałam zapytać co to może oznaczać, w piątek tj 30.09 zrobilam betę wynik 9,5 a dziś tj 01.10 jest już 5,5. Okresu nie mam 2 tygodnie.

Gość gość
Jesli kobieta jest w ciąży to hcg wzrasta z dnia na dzień, u ciebie spada. Ale masz bardzo mala ta początkową betę a 5,5 to juz w ogóle. Chyba ze to laboratorium podaje calkowicie innych wskaźnikach nic ja kojarzę ale wątpię w to. Moim zdaniem ciąża to nie będzie. A bylas u lekarza juz?

Gość Natii91
Byłam, norma w lab to 10 ale od 5 jest ciąża, nie znam się na tym za bardzo a lekarz mnie delikatnie splawil mówiąc że nie jestem w ciąży, jestem w stanie to znieść ale kiedy ją dostanę okres i dlaczego nie dostałam nic na wywołanie...

Gość gość
pewnie ciąża biochemiczna -beta spada więc pojawi się okres.

Gość Natii91
Oby tak było, niepokoi mnie jednak też temperatura, ogólnie mam 36,6 a dziś rano 36,8 to normalne? Powinna raczej spaść.

Gość gość
A temperaturę od dawna mierzysz? O tej samej porze, w tym samym miejscu przed wstaniem z łóżka?

Gość Natii91
Od jakiś 2 miesięcy, wiem że to krótko. Okresu nie mam od ponad 2 tyg a dziś miałam sluz płodny... Nie jestem histeryczka ale zaczynam się zastanawiać co jest grane...

Gość gość
powtórz jeszcze raz betę.

Gość Natii91
Robiłam już dwa razy z czego druga spadla o polowe wiec ciaza to nie jest a nie chce wyjść na idiotkę w laboratorium. Ciągle kluja mnie jajniki ale nie wiem czego to objaw.