Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i bede samotny znowu przyjaciel tylko haha

Polecane posty

Gość gość

milosc jest bez sensu lepiejsie zastrzelic kochac kogos kto nic donas nieczuje

Gość gość
"Zostanmy przyjaciolmi" czyli: ty bedziesz na kazde moje zawolanie i uslugi, a ****** bedzie kto inny. Tylko tyle to znaczy.

Gość gość
dokładnie tylko tyle szkoda czas szkoda litować sie nad takimi osobami dzisiaj jeszcze płakalem bo mi pisała ze wyjedzie zagranice ale po tych słowach mam dosc juz jej ,xx nic do Ciebie nie czuję, więc nigdy nic pomiędzy nami nie będzie."eh ale kiedyś na pisala z miesiac temu ze przykro jej było ze tamtemu pozwaała sie tak do tykac czyli pot yłku przymnie ...kobiety to naprawde sa wredne ale na nic nie oszukuje jest święta wszystko to moja wina ona tyko niekochała i tak rok blisko cierpialem bardzo mocno bo sie jej nie chciało częsciej pisac że to tylko przyjaźn by do tarlo choc nigdy na randce nie bylismy nigdy mnie nie pocałowała zapominałem oniej ale niestety znowu ją widze ;/ wrzyciu zwiazku niestworze

Gość gość
eh okropnie mnie broniła przed inymi bo jestem sobą i mało kto mnie lubi ale niewidzi problemu pewnie w tym ze ja kochałem i mnie to wyniszczało eh .

Gość gość
P*****l ja. Stawiaj sprawe jasno: albo zwiazek, albo zrywaj kontakt.

Gość gość
zastanawia mnie tylko czy to brak uroby brak meskości spowodowal przyjaźń tylko czy tak poprostu czasem jest ?

Gość gość
No cos to spowodowalo. Znajac zycie nie dbasz o siebie.

Gość gość
urody * eh już zerwałem kontakt pożarliśmy sie dzisiaj mocno ja tu miałem doła depresje a ta mi wyjeżdża z tekstem ze nigdy mnie nie pokocha skoro to już którys raz z kolei mówi to pewnie tak bedzie chocby poczuła bo ona musi miec racje ! eh przyjaźń to ułuda i głupota , z początku będzie kontakt z czasem go coraz mniej az w koncu dojdzie tylko do pomagania sobie w nauce np ...tyle czasu eh ale poco pisze że jej przykro ze tamten ja tak dotykał tak po przyjacielsku to było tylko dlatego niewarta jest nic taka przyjaźń bo zawsze sie zrobią nadzieje jakieś

Gość gość
Tego nigdy sie nie dowiesz. Nie zastanawiaj sie, tylko idz do innej. Jak kolejna cie oleje, to zerwij kontakt, i do kolejnej. I tak za kazdym razem, az sie jakas zgodzi.

Gość gość
eh może tak dbanie osiebie kosztuje eh zreszta nie wiem dla mnie ważniejsze było kupno auta niz jakieś glupie ciuchy i nie wiadomo co eh szkoda ze ona mi nigdy nie powiedziała oco jej chodziło czemu bede zawsze tylko przyjacielem /

Gość gość
ona tez pójdzie do innych ma w koncu branie i musiałaby codzienie chodzić na randki ;/ zawsze trafiam na jakies głupie bogate kobiety eh lubie poważne poukładane dziewczyny to zazwyczaj jakies rabniete musza być albo nie chciec mnie eh dzisiaj w sklepie widzialem fajna blondnke to wyjeżdza z parkingu autem jakby pół autobusu ;/

Gość gość
najlepiej byloby umrzeć ile razy juz o tym myślałem i miec spokój z tym horym światem niepasuje doniego .

Gość gość
wole być samotny trudno skoro mnie tak potraktoWAŁA niechce juz kobiet

Gość gość
ja ja już chyba nienawidze powoli , głupie jej gadanie ze ona te\z nigdy faceta sobie nieznajdzie zły jestem .

Gość gość
mam sie zgłosic do specjalisty bo mam powazne problemy emocjonalne

Gość gość
A myślisz że w związku to kolorowo jest? Ja właśnie tkwie bez wyjścia. ale jeszcze kilka tygodni i bedzie zalowal tego jak mnie traktuje.

Gość gość
znienawidze to wszystko zaraz

Gość gość
jak bez wyjscia i comu zrobisz ? eh mnie to zniszczyło mam ochote jej strzelic i ja pobic normalnie ale tego niemoge zrobic ..

Gość gość
Skoro chcesz ja nic to normalny nie jesteś. Widać Cię wyczula i dlatego nie chciała z Tobą być. Lecz się bo to niebezpieczne.

Gość gość
chcialbym ja zranic by poczuła jak ona mnie zranila ale tego neiezpełnie niestety

Gość gość
Bez wyjścia bo mam z nim dziecko.

Gość gość
wsumie od 16 roku niejestem normalny alkocholizm ojca wyśmiewanie sie inych odbilo pietno namej psychice aona wbila mi najcięzszego klina w życiu

Gość gość
haha japindole nic tylko sie zabić czym szybciej i ucekac z tego swiata dziewicy nieznajde już !

Gość gość
ale sie znia kluce to juz rozmowa przez nienawisć ,nieumiałem i nieumie sie juz powstrzymac .

Gość gość
noi koniec tego g****a było mineło przekleta miłosc mnie zrujnowala i comi zostalo brak przyjaciul odosobnienie iwsumie nic auto zawsze cos .

Gość gość
pora\zka kiedyś mame broniłem przed ojcem jak pił potem miałem znim kiepskie relacje wsumie doteraz mam takie średnie z pijakiem trzeba twardo niemozna być miekim musi dotrzeć do zkutego łaba że pije i krzywdzi tak samo jest z ludzmi tepymi .

Gość gość
milosc jest bez sensu z poczatku kochamy chcemy dla kogos dobze miec znim rodzine chcemy mu dac radosc z czasem gdy nas rani już wielokrotnie bo niekocha nasze uczucia zamieniaja sie wgniew i nienawiśc i zaczynaja niszczyć ta osobe co kochaliśmy i nas samych ..

Gość gość
porazka zemna eh :O(

Gość gość
eh to jest porypane chcialbym ja prytulić ;/

Gość gość
milosc wyciagla kim jestem jestem martwy wewnatrz