Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrywko palisz fajki?

Polecane posty

Gość gość

Dawaj na malboraska zapraszam

Gość gość
czemu? czerwonego malborasa odmówisz?!

ja w sumie podobnie czasowo bo paliłem tylko jak piłem a że od kilku miesięcy z nikim nigdzie nie piłem więc te 4 miesiące też chyba będą a ty paliłas nalogowo czy też przy alko?

Rychu to po jednym kieliszku rzyga dalej niż widzi gdzie 22 obali sama 0.7 litra jak stary Ukrainiec

ja kiedyś ruski bimber piłem w lesie koło takiego jeziora i nawet wchodził ale potem 2dni kaca :(

a wolisz pic w pubie czy w plenerze? bo ja bardziej w plenerze gdzies na spontanie jak w tym lesie z ruskim bimbrem :D

też mam pare wspomniem z barów, ale jednak jakbym miał wybrać to jakieś picia w plenerze/ na blokach przeważają. Do klubów jakoś mnie nie ciągnie nie umiem się bawić gdy wokól pełno ludzi których nie znam i ogólem za duza masówka dla mnie

Bo jesteś widać bojaźliwa dupa hehe Ja z kolegami z roboty często pijam na mieście i jakoś se żyje. Raz 100zł mandatu dostałem:D🖐️

dla twojej świadomości jebany no handzie też chodziłem i nie jestem aspołeczny driftowales kiedys o 3 w nocy po płazy?

ej nie chyba mnie nie obrażasz? :D mi się poprostu fajnie wspomina takie wypady i troche boli ze to prędko nie wróci :(

Dash Rysiu dziś x Czym se miałem driftować rowerem:D:D:D Jedynie to kręciłem bączki widlakiem na nockach hehe