Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mnie aborcja zdrowych dzieci bardzo smuci

Polecane posty

Gość gość

Mnie aborcja zdrowych dzieci bardzo smuci

Gość gość
Zetaigreka HERES / Wyrwani Z niewoli - "ISKIERKA" O.o https://www.youtube.com/watch?v=Xb534F02zIU x W historii tej dziewczyny wpisany ostry melanż, chciała być piosenkarką jak Christina Aguilera,lecz jej kariera to modelki profesja , podróże , romanse za sesją sesja.Coraz bardziej znana coraz większa pensja , x stało sie to w końcu dla niej jak obsesja.Ciągłe szaleństwo w znanych wideo klipach, beztroska 19-letnia Lolita.Z boku przy VIP-ach leciała na grubych kwitach, x sesje na Majorce na Teneryfach.Wypita mówiła, że jest jak Afrodyta , tak naprawde leciała w dół jak mitologiczny Ikar. W tą noc z żonatym sponsorem, wzięła w górę jej chora logika, x wolny seks , wolne związki różne , kiedy zostawała sama wtedy czuła pustkę , próznie. Jakiś miesiąc później jeszcze wieczorem z koleżankami popijała w klubie whisky z cola x z rana badał ją znajomy ginekolog oświadczając pod twym sercem jest Boża iskierka , nowego życia prolog.

Gość gość
Każde nowe życie to miłości iskierka, o każdą tą iskierkę toczy się batalia wielka, trwa rzeź niewiniątek, tego nie ukryje żaden make up , żaden make up , żaden make up x Każde nowe życie to miłości iskierka o każdą tą iskierkę toczy sie batalia wielka , zawsze wybieraj życie tego się nie lękaj, tego się nie lękaj , tego się nie lękaj . x Pierwsze dni w mocnym szoku, panika rozterka mówi to nie możliwe zerkając do lusterka, nasza bohaterka nawet nie wie kto jest ojcem dzwoni po kolei każdy chce dać pieniądze na aborcję x rzucając wyrzutem wulgaryzmów porcje, nikt jej nie przytuli nie powie kocham ciebie słońce z twoim brzdącem , że tylko Jezus ma dłonie kojące potrafiące serca wyjąć raniące ją kolce. Słyszała kiedy odwiedziła swoją babcie, która wzięła ją do siebie jako x pięciolatkę, gdy w wypadku straciła ojca , matkę , co dzień babcia odmawiała też za nią różaniec , a wnuczka od lat kilku wybierała z diabłem taniec .Liberalne środowisko zrobiło mózgu pranie dla niej , pseudo przyjaciele i wypowiadane zdanie co z twoją karierą x na dalszy rozwój masz perspektyw zero. Dla Ciebie przecież to bedzie ciężar myśl o zabójstwie coraz blizej serca pełza. Adres stron kliniki wpisywała we łzach, otwarta na podszepty piekielnego węża. Tłumaczyła sama siebie , że by tego nie zrobiła x gdyby miała kochającego męża , a tym czasem w jej łonie bezbronny skazaniec jak w celi śmierci oczekuje na wyroku wykonanie.Ona już zmęczona zamyka apartament i uderza w spanie.

Gość gość
Jak coś zacytuje to zawsze popuszczam w majty. Trochę śmierdzi ale jak wtedy jest miło!

Gość gość
gość dziś Jak coś zacytuje to zawsze popuszczam w majty. Trochę śmierdzi ale jak wtedy jest miło! x Shatyn, piszesz o sobie? x Shatyn, wyjdź zza gościa

Gość gość
aborcje chca glownie puszczalskie ktore sypiaja z zonatymi

Gość gość
To jej sobie nie rób. Mnie smucą pełne domy dziecka, w których są dzieci już narodzone... ile z tych drących japę było w domu dziecka chociaż raz? Ile z was chociaż raz pojechało tam na mikołaja? Ilu z was zaprosiło dzieci wielodzietnej rodziny do siebie na obiad widząc że u nich w domu bieda aż piszczy? Obrońcy k***a życia...

Gość gość
Całkiem fajny tekst piosenki

Gość gość
A życie w dobrej rodzinie to uważasz że jest pozbawione zmartwień i kłopotów?

Gość gość
Nie uwazam, dlatego sadze ze sam oceniajac swoja sytuacje powinien decydowac o ksztalcie wlasnej rodziny. Antykoncepcja przedewszystkim jesli nie chcemy potomstwa - ale ta bywa zawodna. Wtedy powinnismy moc wybrac co jest dla nas dobre i zgodne z naszym sumieniem. Obroncy zycia mnie smiesza, bo na codzien nie robia nic dla tych dzieci ktore juz zdazyly sie urodzic, nie przejmuja sie cudzymi problemami, udaja ze nic nie widza. Ale jak trzeba na ulice wyjsc i machac zdjeciem martwego plodu to pierwsi sa...mozg sobie wyskrobali juz dawno za pomoca koscielnej propagandy. Kukły episkopatu.

Gość gość
7;09 a skad ty wiesz czy sie nie przejmuja ,jezeli ludzie wiedza o tragedii jakiegos dziecka to pomagaja wystarczy ze sprawe sie nagłosni ,ale chodzi o to zeby kobieta w ciazy miała oparcie w bliskich i róznych instytucjach zeby ojciec dziecka tez był odpowiedzialny a jezeli nie jest to niech płaci a wej chwili wiekszosc tatusiów nie płaci na dzieci zeby była sciagalnosc alimentów bo w tej chwili panstwo nie radzi sobie z tym problemem musimy placic wszyscy wiec dla niektórych lepiej zeby kobiety usuwały ciaze z czasem wprowadzi sie eutanazje tez bedzie taniej bo po co leczyc i opiekowac sie starymi i chorymi

Gość gość
gość dziś Eutanazja odbywa się na żądanie osoby chorej, a nie rodziny, czy lekarza, więc słaby przykład.

Gość gość
gość dziś Taak, wystarczy sprawę nagłośnić, niestety, ale najlepiej sprzedają się małe dzieci, te po 20 roku życia i dalej, w najlepszym wypadku lądują w DPS-ach.

Gość gość
9;11 a wiesz co to jest presja ?

Gość gość
9;14 Czas szybko płynie jak dalej bedzie forsowany taki styl życia jak teraz próbuje sie to zrobic to w najlepszym wypadku ty też znajdziesz sie w DPS

Gość gość
Krótko i na temat: NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK "ABORCJA DZIECI"(jakichkolwiek). Istnieje aborcja zarodków, embrionów, płodów i nie chodzi wtedy o żyjącą, czującą istotę. W świetle naukowych faktów dyskusja jest bezprzedmiotowa. Rozwinięcie: Piszę to jako matka, która różnicę między dzieckiem a dzieckiem in spe. Zatem gdy nie ma mowy o krzywdzeniu jakiejś istoty, to my, kobiety, mamy absolutne prawo decydować o tym czy rodzimy, czy nie. Ba, mamy obowiązek decydować a nie odpychać od siebie odpowiedzialność! Tu nie mówimy o koszmarnych zniekształceniach płodu, które w razie braku aborcji, spowodują jego potworny ból za jakiś czas i śmierć wkrótce po urodzeniu. Mówimy o zdrowych płodach, które mogą rozwinąć się w zdrowe dziecko, tak? No to nie możemy takiego dziecka karać za to że powstało i kazać się narodzić jeśli ma cierpieć biedę, być nie kochane, trafić do pseudoadopcji u podstawionych rodziców i tak naprawdę do pedofilów, psycholi czy na organy zastępcze! Jeśli nie jest pewne że ktoś będzie czuł się za dziecko odpowiedzialny, kochał je, dbał o nie, to ono nie powinno przyjść na świat. Inna decyzja to znęcanie się. Ale ja jestem kobietą, matką a nie teoretyzującym księdzem, nawiedzoną niepłodną czy czym tam jeszcze że bredzić o zarodkach-dzieciach. Za to myślę, znam życie, i mam wiedzę biologiczną.

Gość gość
aborcja to przerwanie zycia czy w łonie matki brzuchu czy po urodzeniu dziecka dziecko umrze zawsze to jest przerwanie zycia Nick Vujicic o aborcji nie ma rąk i nóg za to ma zonedzsieci prace i jest sławny https://www.youtube.com/watch?v=FmQ1ZtFVRZI

Gość gość
W tym kraju jest mnóstwo osób niewierzących. Dla mnie kariera jest na pierwszym miejscu. Lubię seks, a nie ma 100% środków antykoncepcyjnych. Nigdy nie byłam w ciąży, nie wiem co bym zrobiła, ale nie życzę sobie, żeby w osoby niewierzące rzucać błotem.

Gość gość
Do Ojca Pio ciągnęły tłumy do Spowiedzi św. ponieważ miał dar poznania w trakcie spowiadania i przypominał grzechy i tłumaczył ich okoliczności. Raz kiedy spowiadała się u niego kobieta z aborcji to powiedział jej, że właśnie Pan Bóg miał dla tego nienarodzonego dziecka plan bo to dziecko miało zostać papieżem.

Gość gość
9;56 głupszych argumentów nie czytałam niz twoje takie jest zycie i zawsze tak było ze jedni cierpia biede inni nie jedni sa kochani inni nie mają takiego szczescia nikt nie jest w stanie przewidziec losów innej osoby jezeli tobie w zyciu podwinie sie noga zostaniesz oszpecona i kaleka (nie Zycze to tylko przykład)bez srodków do zycia wszyscy sie na ciebie wypną bedziesz nie kochana nikomu nie przydatna powinnas od razu poddac sie eutanazji a moze zyc bo tak jak w przypadku pana Switaja los sie moze odmienic i zechcesz życ nie jestes wstanie przewidzec czy np rodzina zastepcza bedze kochac takie dziecko czy nie i co mu los przyniesie, a jezeli chodzi o te zarodki embriony itd w ciele kobiety to sa zywe czy nie? czy to cos w rodzaju martwej rzeczy jak telefon pilot od tv zarówka mozna je wyłaczyc i wywalic