Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was on postapil fair? Ocencie obiektywnie

Polecane posty

Gość gość

Byłam z facetem prawie 8 lat. Niestety oboje popełniliśmy błędy w tym zwiazku. w poczatkowych latach była obustronna fascynacja, wszystko było (prawie ok). Prawie bo on czesto mi mówił, ze jestem do niczego, krytykował mnie za wszystko. Bywał czuły i kochający, ale i okropny, to zależało od jego nastroju. Wtedy to znosiłam i ogólnie uważam, ze w tym czasie byłam dobrą partnerką, nie mialam sobie wiele do zarzucenia. Ale w pewnym momencie się to zmieniło i zaczełam się od niego oddalać ( jakieś 2 lata temu). Odrzuciłam oświadczyny od niego, nie poszłam z nim na uroczystość na jakiej mu zależało i poszedł sam, poza tym nie chciało mi się już za bardzo seksu z nim. NIe wiem dlaczego nabrałam do niego takiej niechęci, może przez jego złe traktowanie mnie, wyzwiska itd. Poza tym jestem na 90% pewna, ze mnie zdradzał. Jak zaczynaliśmy sie spotykać to był jeszcze ze swoja była, a o tym nie wiedziałam, dowiedziałam sie dopiero po dluższym czasie jak bylismy razem i to nie od niego. Po tym jak się od niego trochę odsunęłam to on o mnie walczył, ale po jakimś czasie przestał mnie zapraszać do siebie do domu ( nie chciał żebym przyjeżdzała do jego miasta) i w ogóle zaczął mnie olewać, raz dzwonił 5 razy dziennie, potem nie odzywal sie po kilka dni. Jak prosiłam żeby szczerze powiedział czy kogoś ma to odpowiadał, że nie. Ale ja sądzę, zejuż wtedy z kimś się spotykał..Od jakiegos czasu bardzo chcial dziecka i powiedział, ze to jest jego warunek zebysmy byli razem dalej, starszył rozstaniem od dluzszego czasu, a ja jeszcze nie byłam na to gotowa. Powiedziałam zebyśmy wzięli slub najpierw lub chociaz zamieszkali na próbę.. O czym on nie chciał slyszec bo on chcial dziecka i kobiec. W tym roku wyjechałam z nim na wakację jakby nigdy nic, mówił, że mnie kocha itd. Po wyjeździe jeszcze się odzywał z tydzien, planował kolejny przyjazd do mnie. I nagle zamikł. Odbieral moje telefony, ale nie mial czasu rozmawiac itd. Wiec w koncu postanowiłam, ze nie bedę wiecej dzwoniła. I tak nie odzywamy sie 2 tyg. czyli mnie zostawił bez slowa... Jak uważacie, kto bardziej "zawinił" w tym zwiazku? I czy postapil fair tak mnie zostawiajac? Niby mnie ostrzegał, ale z drugiej strony powinien był ze mna porozmawiac czy rozstaniu...

Gość gość
Dlaczego nasile szukasz winy w sobie?

Gość gość
22:41- Bo mam do siebie wyrzuty, ze moze zawaliłam w tym, ze sie tak odsunelam od niego w pewnym momencie, ze odrzucilam oswiadczyny, czy nie mialam ochoty na seks ale z drugiej strony miałam już go troche dość, tego jego upokarzania mnie, krytykowania, ze niczego nie osiagne itd.

Gość gość
Chociaz mysle, ze sobie uloze zycie z kimś innym, nawet ktoś teraz probuje sie ze mną umówić i byc może dam mu szansę...Ale ciezko tez tak zostawic przeszlosc za soba, bylismy ze soba 8 lat w koncu