Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia _

Hej dziekuje i uciekam stad

Polecane posty

Gość Klaudia _

Chcialam podziekowac kilku osobom ktore mi "pomagaly". To ja ciagle spamowalam o seksie oralnym. Wiekszosc z was mnie nie oszczedzala ale mysle ze nauczylam sie czegos. Wiem, ze lepiej trzymac sie z daleka od ludzi, dobrych duszyczek jest nie wiele. Napewno nie bede szukala partnera do zycia, nie ma sensu. Moje zycie seksualne nigdy nie bedzie zdrowe, zyc z mysla ze kazdy facet woli oral, stosunek normalny jest tylko dla bliskosci, nie przyjemnosci. Musze sie pogodzic ze c**eczka sluzy do prokreacji a nie sprawiania rozkoszy :) heh pewnie nawet z reka przegra. Pewnie kiedys sie z tym pogodze co tutaj przeczytalam, choc nigdy do konca mi nie przejdzie. Ale jeszcze troszke poplacze i powinno byc ok. Szkoda tylko ze w tak mlodym wieku splynelo na mnie tyle szokujacych dla mnie faktow. Mogliscie karmic sie moim problemem, juz wiem ze nie ma sensu byc kobieta. Podobac sie mezczyzna. Tylko wciaz nie wiem, czemu wiazecie sie z kobietami. Krytykujecie lubiacych anal, (geje itp) ale sami wolicie wkladac do buzi. Przeciez kto wam lepiej dogodzi pod tym wzgledem? Tego chyba nie zrozumiem. Pewnie jestem za glupia :) (Jeszcze musze rozgrysc, dlaczego klamali mnie na innym forum, i pisali ze zdecydowanie "w srodku" jest dla nich najlepiej, nie wiem a w sumie duzo byko tych osob). No cuz, jakos bardziej do mnie przemowily wasze literki. Chce oficjalnie poinformowac ze to koniec mojego "nekania"was. Bardzo dziekuje osobom takim jak On24, gosc 07( jakos tak) i jednej nicku nie znam. Byl tylko jako "gosc". Ale ta osoba kilka razy ze mna rozmawiala, starala sie pomoc. Jestem bardzo wdzieczna, naprawde. Nie licze na nic, chce tylko aby te zyczliwe osoby wiedzialy ze mimo wszystko, sprawily ze pojawil sie usmiech na mej smutnej twarzy. Tak by sie wydawalo, cipka dla rozkoszy meskiej, a tu? Taka niespodzianka.Spadam juz :) zostanie zal we mnie i to pewnie dlugo ale nawet tym, ktorzy mnie tak potraktowali(moze poprostu nie chcieli mi robic nadziei i mowili wprost), dziekuje. W koncu, poswieciliscie swoj czas aby mi napisac ze dopiero jak mi "jezyk urosnie", to tam bedzie lepiej. Nawet zaszaleje i podam swoje imie. Tak wiec bardzo dziekuje, mam nadzieje ze "ten pan" to przeczyta i zobaczy jak bardzo jestem mu wdzieczna. Zyje nadzieja jednak, ze kiedys jakis mezczyzna przekona mnie ze pochwa moze byc najlepsza i dac rozkosz. Ale to pewnie w innym zyciu. Pozdrawiam i bardzo nieznajomemu panu dziekuje. Napisalam to wlasnie dla pana, korzystam z rady i uciekam chociaz chyba troszke pozno.

Gość gość
Dziewczyno kogo Ty słuchasz, "mędrców" z kafe? Tu większość to jakaś patola, trolle i prawiki co nigdy prawdziwej kobiety nie dotknęli, a mają najwięcej do powiedzenia. Przez to chcesz sobie życie zniszczyć? To nieprawda, że większość woli seks oralny. Ludzie są różni, pamiętaj o tym.

Gość gość
0:16 jestes kobieta czy mezczyzna?

Gość Milky_
Ja tam wolę normalnie,klasycznie,do cipki:) Nie zastąpią Jej usta,chociaż jest to wsapaniłe dla mnie ale z osobą którą się kocha i która wkłada w to całą siebie.O nie,cipka nie służy tylko do prokreacji,daje wiele niekłamanej frajdy.Można ją kochać na różne sposoby a wszystko zależy od mężczyzny i jego inwencji twórczej.Każda cipka dostarcza niesamowitych wrażeń i te z długimi motylkami i te z malutkimi. Owłosione i te wydepilowane na gładko.Są rozkoszą dla oczu,języka i penisa przede wszystkim.Są po to by je kochać,pieścić lub po prostu rżnąć.Chyba tu trafiłaś na niewłaściwych hmmm ,,znafców" Klaudio.

Gość teraz o kobietach
Patrząc na ten temat "w lustrzanym odbiciu" należałoby uznać za pewnik, że Paniom większą rozkosz daje fiutek, a nie język. Chyba najlepszy test, to zbadanie tego na dziewicy. Tabula rasa. Rozdziewiczenie szczęśliwie było mało bolesne, a do orgazmu zaczęło dochodzić chyba po miesiącu. Chyba to szybko. Miałem wrażenie, że ten orgazm "przyjmuje z godnością", ukrywając go, chyba wstydząc się go. Tylko spazmatyczne skurcze pochwy upewniały mnie o nim. Przyszedł czas na "chwilę prawdy". Znienacka objąłem srom ustami, językiem pieściłem łechtaczkę. Cała "godność" poszła na śmietnik. Nie kontrolowała swojego zachowania. Krzyczała chrapliwie, miotała się tak gwałtownie, że z trudem ją utrzymywałem aby kontynuować pieszczotę. Straciłem trochę wyrwanych włosów, a w zamian uzyskałem kilka krwawych zadrapań na łbie. (To "honorowe rany" dla faceta!). Dlaczego nic takiego nie mogłem zdobyć fiutem? Wyuzdana dziewica? A może jakoś doktrynalnie nie doceniacie potęgi ust w seksie?

Gość gość
Dodam jeszcze, że troszeczkę się posmarkała. Nie śmiałem się z tego, a co może dziwne, cieszyłem.

Gość gość
8:05 a moze masz tak malego, ze musisz czerpac przyjemnosc z ust w seksie bo poprpstu w c**eczce nic nie poczujesz?

Gość Pawlowsky
Rownie dobrze moze ci facet dogodzic. I kobieta ci nie potrzebna. A bo i pewnie bedzie o wiele lepiej :)

Gość gość
No to przeciez napisala ze cipka do prokreacji. O co ci jeszcze chodzi, daj jej spokoj :P

Gość gość
Szkoda mi tej kobietki, bardzo. Jestescie posrani

Gość gośćiu014
Ot co. Ale jak jej nagadali takich rzeczy? Nie wiem, czy to pedaly czy co :D