Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waśniewskie wyszły wczoraj na ulice

Polecane posty

Gość gość

Poogladałyśmy sobie wczoraj cały spęd Waśniewskich. Cichodajki się ujawniły.

Gość gość
Cichodajki to te ktore chodza do kosciola i swieca ze sa swiete. Np moja tesciowa teraz chodzi codziennie do kosciola a zanim poznala meza kurfila sie na lewo i prawa. Cale miasteczko sie z niej smieje a troche tego bylo bo za maz wyszla jak miala 36 lat

Gość gość
Widać Twoje ubóstwo umysłowe autorze i ukierunkowanie tylko na seks. Tu chodzi o wolność, o możliwość badań prenatalnych, o możliwość leczenia wad u dzieci już w łonie matki, o dostępną antykoncepcję i wreszcie o możliwość zapłodnienia in vitro gdy ktoś pragnie mieć dzieci a coraz częstsza niepłodność to uniemożliwia. Będą dramaty bo lekarze nie udzielą ciężarnym pomocy w obawie, że gdy ta poroni będzie im grozić kara więzienia. Paranoja jakaś!!!!Tego chce Bóg? Fanatyzm przysłonił zdrowy rozsądek:-o

Gość gość
Autorko zycze ci 4 ciazy po 3 cc.

Gość gość
To protest bkobiet z organizacji"Kobiety odmawiają duopy"

Gość gość
A ja życzę autorce ciąży pozamacicznej

Gość gość
ohoh starcze penisy kota i jarkacza chcą decydować o młodych lonach. wam staruchy to już...

gość dziś twoja tesciowa wie co robi :D opamietala sie !! pokutuje za swoje grzechy!:) zwrocila sie do P.Boga!

Gość gość
Jak widać tutaj nawet: Wasniewskie każdemu życzą jak najgorzej a swoim własnym dzieciom życzą śmierci.

Gość gość
To nie to, że życzą tylko próbują ostrzec, że każda kobieta może znaleźć się w sytuacji krytycznej i wtedy terażniejsza mądrala(autorka) dostrzeże co niesie zaostrzenie ustawy.

Gość gość
A po co wy w ogóle dyskutujecie z autorką? Przecież to troll i/lub idiotka. Dyskutować można z argumentami.

Gość gość
Chętni do zniewolenia kobiet chcą nas skłócić, produkując niedorzeczne ale prowokacyjne tematy. Najważniejsze dla nich, to żebyśmy przestały wierzyć w naszą solidarność, wierzyć że wszystkie nie chcemy dać sobą kierować oszołomom u władzy oraz żeby wywołać u nas irracjonalny wstyd za to, że walczymy o swoje naturalne prawa. Nie dajmy sobą manipulować. Ja wczoraj byłam z kilkuletnią córką na protestach i wyjaśniłam jej że chodzi o sprzeciw wobec ograniczania naszych praw.

Gość gość
Tak i wyjaśniłam córce że wyskrobałam parę jej sióstr/braci i że jak będzie duża też na pewno tak zrobi .

Gość gość
Kiedy do waszych wypranych katolickich mózgownic dotrze wreszcie, że nikomu nie chodzi o skrobanie się na życzenie?! Kiedy wy tępe puste pały?! Bo już czytać nie mogę tego bełkotu, rzygać się chce :o

Gość gość
15.47 nie trolluj ...a projekt o dopuszczalności aborcji na życzenie to kto zgłosił niedawno do Sejmu ? Biskupi ? :P Nie mam tu zamiaiu popierać Ordo Iuris ale doczytaj trollico jak to organizacje feministyczne gardłują za aborcją na życzenie ...

Gość gość
Ale protest nie dotyczył aborcji na życzenie debilico :o

Gość gość
a w moim miescie - to jestem dumna, nawet Pisiorów zaatakowali... ja w końcu nie poszłam, bo zgubiłam gdzies parasol, a tak lało ze szkoda gadac. Ciekawe ile byłoby ludzi, przy lepszej pogodzie, chyba wtedy wszędzie doszłoby do zamieszek

Gość gość
16.00 no proszę nawet bandytkę sie tu popiera :O widac komuś sie chce zrobić z naszego kraju /ukrainę ..Potwierdza to tezy że ta cała afera to zmyłka dla destabilizacji sytuacji w kraju .

Gość gość
100% racji. Strajk Waśniewskich.

Gość gość
no to wy nie waśniewskie ilu chorym dzieciom pomogłyścieo oddając swój majątek na ich leczenie, pieprzone katoliczki. Od dzisiaj żadnego SMS nie wyślę na leczenie chorych dzieci niech te katole ich leczą

Gość gość
gość dziś 100% racji. Strajk Waśniewskich. Prawda.

Gość gość
Na ulice wylazly skrobalnice. Skrobalnice wylazly na ulice. Wszystkie ktore robiły i beda robic skrobanki. Wszystkie je do wora mogli wrzucić i odrazu do ognia wiedzmy parszywe.

Gość gość
Zdziry czarne. Nie dosc ze kurfy wylazly to jeszcze na czarno. Czarny znak smierci, żałoby po nienarodzonych dzieciach. Hipokrytki zasrane.

Gość gość
To nie jest śmieszny temat .

Gość gość
nie pruj się kretynie bo ci zyłka pęknie.. a wasniewskie to powstają z właśnie takich chorych przepisów jakie mamy w naszym Ciemnogrodzie. kobieta nie może usunąc płodu, i musi potem cierpieć to dziecko. Kazdej co ma watpliwosci się gada "jakos się ułoży"... i jak się ułożyło mamie Madzi? Ona w wiezieniu, a dziecko w grobie

Gość moja taka historia
Zostałam brutalnie zgwałcona przez własnego ojca w wyniku czego zaszłam w ciążę w wieku 13 lat. Usunęłam owszem ciekawe co ty byś zrobiła debilko? Takie barachło, taki ludzki śmieć jak ty śmie mnie obrażać :o Świat stanął na głowie. Nie byłaś i nie jesteś na moim miejscu więc mnie tępa kur/wo nie oceniaj. Żebyś tyle energii włożyła w walkę o karanie zwyroli co w obrażanie ludzi których nie znasz to dawno w Polsce gwałtów by nie było. Szłam wczoraj w tym marszu i jestem z tego dumna. Jestem Małgosia, mam 29 lat, kończę studia, pracuję i jestem szczęśliwą mężatką i mamą dwuletniej córki. Jak trzeba będzie to pójdę jeszcze 10 razy, a takie gów/no jak ty nie ma prawa w ogóle się na ten temat wypowiadać. Tak!! mam imię i życiorys, a co myślałaś? że te wszystkie skrzywdzone kobiety to jakieś bezimienne macice na nogach? ze to jakieś panny 'nikt'o których się zwykło wypowiadać jak o jakiejś szarej, jednolitej zimnej masie?

Gość gość
ile tato spędził w pierdlu ?

Gość gość
moja taka historia- współczuje...

Gość gość
Toż to prowo -czytanka dla naiwnych .