Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie no nie wiem co mam robic ze swoim życiem. Mam córkę 14 miesięcy i chłopaka mieszkamy i moich rodzicow... Ciągle się klocimy... Mój chłopak chcę wynająć mieszkanie problem w tym że on pracuje za granicą i przyjeżdża raz na jakiś czas na weekend gdy wynajmie mieszkanie na będę z córką siedzieć sama a ona zdążyła się już przyzwyczaić do dziadków i wgl nie wiem co mam robic zostać w domu z rodzicami i sie rozstać (bo chłopak innej opcji nie widzi) czy się wyprowadzić i zostać sama... Chłopak zarabia dużo ale kasy mi nie daje na życie boje się ze jak się wyprowadze "z nim" to on nie będzie za nic płacił i ja będę miała długi a ja nie pracuje macierzyński mi się skończył nie mam żadnych pieniedzy tyle co rodzice mi trochę pomagają a on nie ma wgl do nich szacunku.. On lubi wypić dzień w dzień musi wypić kilka piw boje się o swoją i córki przyszłość żebyśmy nie musiały się tulac nie wiadomo gdzie. Pomóżcie proszę nie wiem co mam robic..

Gość gość
Przecxytaj co napisalas bo z tego co piszesz to nie chcesz tak žyc a jak nie chcesz to powiedz bye

Gość gość
Ale problem w tym że to kocham i nie chce się z nim rozstać

Gość gość
nie robi sie dziecka z chlopakiem czy narzeczonym tylko z mezem,zeby kobieta i dziecko byly zabezpieczone prawnie i mialy szanowany status spoleczny

Gość gość
Niech on podpisze umowę wynajmu.