Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

truję im dupę

Polecane posty

Gość gość

a ci mi rypią słowami zapożyczonymi z obcych języków- myślą że mnie tym przestraszą i nie wiem o co im chodzi :D Ale ja się tak łatwo nie poddaję, mam swoje sposoby i prędzej czy później rozłożę wszystkich na łopatki!

Gość gość
Próbują mi w elegancki sposób powiedzieć że jestem do d**y, ale ja im jeszcze pokaże że się mylą!

Gość gość
Nie poddam się... więc nie warto mnie wyrzucać drzwiami bo i tak wrócę oknem albo wentylacją

Gość gość
Nie chcą mi czegoś dać i zasłaniają się terminologią zapożyczoną z francuskiego-żeby było elegancko i wykwitnie. Zachowują się zupełnie jak wielkie banki-jeśli chcą dać do zrozumienia ludziom-,,odpiertdolcie się" to ubierają proste słowa w terminy których nikt nie klei.

Gość gość
Ale ja nie odpuszczę-na wszystko mam odpowiedź Potrafię prowadzić rozmowę tak długo że każdego prędzej czy później złamię ...

Gość gość
Jes jes jes! Dostałam to zlecenie! HA HA HA HA HA HURRRRAAAAAA! JESTEM THE BEST! :D Stawiam wszystkim Jacka Danielsa!

Gość gość
Boże jak się cieszę! Mam w końcu porządną robotę! Marzyłam o tym zleceniu! Walczyłam o nie przez 4lata!

Gość gość
No :) to ja już po robocie dzisiaj:) Byliśmy w restauracji oblać to moje szczęście i od razu się to wszystko przełożyło na moje finanse :) Niewielkim kosztem znów zarabiam ładne pieniążki :) Już mam grono fanów po jednym dniu działań. Super. Mogę myśleć jakby trochę ściślej :)

Gość gość
Szkoda że wszystko kiedyś się kończy. Mogłabym pracować przy tym zleceniu do końca życia. Warto jest być pewnym siebie i upierdliwym .