Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża gondola dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witam Posiadam wózek Mutsy i jestem z niego b. zadowolona -dostałam go po dzieciach siostry. Mam tylko 1 dość istotny problem. Mój synek w wieku 3,5 m-ca ma już 68cm! Ze strachem myślę o najbliższych miesiącach - bo myślę, że gondola wkrótce będzie już za mała. Moje pytanie- co byście wybrały. Zakupić jakiś używany wózek z dużą gondolą czy też wozić go w rozłożonej spacerówce? Zastanawiam się po prostu czy jest sens w zakupie drugiego wózka na te 2-3 m-ce- bo przecież jak zacznie siadać to przesiądziemy się do spacerówki. Proszę Was o opinie i podpowiedzi jakiej firmy wózka szukać-tylko myślałam o jakimś tanim wózku-bo mamy teraz dużo wydatków na remont domu ;)

Gość gość
Mialam mutsy i duże dziecko, w wieku 5 miesięcy przesiadl się do rozlozonej spacerówki, bo w gondoli nie chciał już jezdzic- kilka spacerów zakończyło się krzykiem na pół miasta, a w spacerowce w spiworku (przesiadka odbyła się rok temu mniej więcej) było mu wygodnie

Gość gość
Ale masz problemy

Gość gość
Ja mam Anexa Sporta , gondolka ma ponad siedemdziesiąt centymetrów i raczej starczy do kończ, bo dziecko ma prawie 5 miesięcy i mieści się bez problemu. Zawsze możesz wcześniej do spacerówki przesadzić bo przecież rozkładają się na płasko

Gość gość
Posiadam Anex Sporta duża wygodna gondola z materacem kokosowym. Dł ok 78cm. Mój syn dziś skończył 6 miesiecy i dalej jeździ w gondolce. Polecam.

Gość gość
Też szukałam ładnego wózka z dużą gondolką. Wybrałam Anexa Sporta. Dziecko jeździło prawie 6 miesięcy i z miejscem nie było problemu. Naprawdę fajny wózeczek

Gość gość
Znowu zaczynasz!!!

Gość gość
Anex ma nie tylko dużą gondolkę ale również spacerówkę na co mamy przy kupnie nie zwracają uwagi i dziecko zbyt wcześnie wyrasta z wózka. Akurat mam Anexa i wybrałam go właśnie ze względu na dużą gondolkę i spacerówkę.

Gość gość
W Anex Sport w gondoli mój syn jeździł ponad 7 miesiecy. Duża i wygodna. Na zimę dobrze zabudowana a na lato duża buda która chroni przed słońcem oraz wszyta moskitiera daję przewiew. Materac kokosowy obszyty bawełną z jonami srebra. Duża torba oraz kosz na zakupy. Idealny komplet.

Gość gość
Ja mam Anexa Sporta, gondolka duża ale najważniejsze ,że spacerówka też wielka bo w dużo wózkach jest malutka i dziecko zbyt wcześnie wyrasta.

Gość gość
Też wybraliśmy Anexa właśnie ze względu na duże wymiary gondolki i spacerówki. Model Cross jest naprawdę lekki i ładny a dziecko ma sporo miejsca.