Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój chłopak mnie zgwałcił?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem i całowaliśmy się, dochodziło do zbliżenia, ale powiedziałam NIE a on mnie odwrócił na brzuch, trzymając moje ręce jedną swoją ręką a drugą podciągnął spódniczkę i włożył do końca, bolało niemiłosiernie a on to robił prawie pół godziny. Potem mi się na tyłek spuścił. Na końcu powiedział, że jestem tylko jego :o Co mam zrobić? x x x x x Żartowałam, to moja fantazja erotyczna, marzę o tym wręcz być wykorzystana przez kogoś kto mnie podnieca, chodzi o chłopaka :p czemu nie mogę trafić na takiego? :p

Gość gość
bo zrobili za gwałt dożywocie i wybiłyście feministki mezczyzn same jestescie sobie winne

Gość gość
gość dziś To pewnie jakieś lesbijki udające hetero :o szkoda, że nie trafiłam jeszcze na swojego nocnego gwałciciela :P

Gość gość
Przez takie idiotki jak ty faceci sobie wyobrażają, że gwałt to nic takiego i że dla kobiety to przyjemność i że przesadza. Kretynko! Nie myl takiej fantazji z faktycznym wtargnięciem twoje ciało bez twojej zgody.

Gość gość
Przez takie idiotki jak ty faceci sobie wyobrażają, że gwałt to nic takiego i że dla kobiety to przyjemność i że przesadza. jeżeli myślisz, że napisała to dziewczyna to sama jesteś kretynką. i to do kwadratu :o to wypociny któregoś z kafe prawików

Gość Edziaaaaaaaa
Ja bym najbardziej chciala, zeby jakis zbok mnie porwal, albo napadł i żeby mnie uratował jakiś przystojniak :) To takie moje marzenie :)