Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie te, które brały udział w czarnym marszu

Polecane posty

Gość gość

będą potępione na wieki, czeka ich piekło.

Gość gość
Bóg dał przykazanie nie zabijaj! A one są morderczynianiami,

Gość gość
To sobie urodź dziecko z bezmózgowiem i patrz jak umiera wtedy będziesz święta.

Gość gość
wolę być święta niż zostac morderczynią i zabic swoje własne dziecko!

Gość gość
kiedy ja się z bezmózgami nie umawiam na randki!

Gość gość
kafeteria jest obrzydliwa ty również autorko

Gość gość
Biały=dobro. Czarny= zło. Walka między dobrem a złem ciągle trwa. Symbol czarnego marszu = żałoba/śmierć/ po zamordowaniu własnego dziecka. Prawdziwe kochające matczyne serce czuje poczęte dziecko już w kilka dni od poczęcia. Kocha to co ma pod własnym sercem aż do narodzin i nie ważne jest co i jakie nosi , ważne dla niego jest, że tam żyje i bije drugie serduszko. Kochająca matka nigdy nie zabije własnego dziecka i kocha bezwarunkowo. Wstyd żyć w społeczeństwie gdzie kobiety nie mają poczucia miłości do własnych dzieci.

Gość gość
Każdy ma swoje sumienie i swoją karmę – Nie ma Dobrego Bo-ga, Nie ma Przebaczenia – wszystko bierzesz na siebie. Tak działa Prawdziwy Bó-g – Nieskończona Świadomość – żadnego konfesjonału – Tylko szczera poprawa i krok po kroku zrozumienie, uważność, odkupywanie win – czyli dążenie do Zgodności Twojej Drogi z Drogą Prawa Naturalnego. Inaczej życie człowieka jest stracone.

Gość gość
Alternatywą dla Wolności Kobiet jest represja dla mężczyzn którzy zrobili dziecko za które nie biorą odpowiedzialności – więzienie – i to tyle lat ile kobieta będzie wychowywać dziecko – 15-20 lat więzienia. Na razie ta represja jest realizowana przez prawo kiepsko bo ogranicza się do nieściągalnych alimentów- jak w przypadku tego zadymiarza z K-O-Du. Zadymiarz sobie hasa – a co z jego dzieckiem i matką dziecka? Hipokryci z Kościółka mają to w d***e co z nią jest? Kto nie chce być Wolnym Człowiekiem ma wybór może zostać Niewolnikiem, ale wtedy konsekwentnie. Czy Mężczyzna nie jest winny śmierci dziecka, które odrzucił i zostawił matkę na pastwę losu, śmierci dziecka od którego odwraca się plecami? A od kiedy to jedna strona bierze w tym akcie udział?! Za współudział w takiej aborcji – jak powiedziałem 15- 20 lat dla faceta. Albo powszechna edukacja albo represje. Kościółek zawsze separował ludzi od WIEDZY – o gwiazdach, o Człowieku, o pisaniu i czytaniu, o poczęciu dziecka , o antykoncepcji – od każdej wiedzy. Odwagi panowie. Spójrzcie prawdzie w oczy, chociaż to niewygodne.

Gość gość
prawo które daje 'wolność' wyboru pozbycia się własnego dziecka, nienarodzonego życia które chciałoby mieć zapewne jak wszyscy tę szansę 'być', utopijną wolność która będzie prześladować w przyziemnych koszmarach zwyrodniałego człowieka do końca dni, w najczarniejszych chwilach prześladowanego pytaniami "czy postąpiłam właściwie?" "czy zabiłam własnego potomka?" "czy to właśnie była moja życiowa droga?" "czy byłoby podobne do mnie?" "nazwałabym je...?" - wolność niekończących się dręczących pytań tępiona chwilowymi sfałszowanymi uniesieniami "ocaliłam je od bólu i cierpienia" - prawdziwa koorfa wolność !! :D tylko wolność nie równa szczęściu

Gość będzie radocha
a niech przytrafi się Tobie, autorko ciąża pozamaciczna rak podczas ciąży gwałt po pijaku oraz inne atrakcje życzę dużo odwagi i trafnych wyborów

Gość gość
no dobra nie poddam sie aborcji ale jak będe miała w sobie dziecko z gwałtu albo niepełnosprawne to wiedz ze cię znajdę dostaniesz to dziecko do opieki

Gość gość
utopijną wolność która będzie prześladować w przyziemnych koszmarach zwyrodniałego człowieka do końca dni, w najczarniejszych chwilach prześladowanego pytaniami "czy postąpiłam właściwie?" x x baju , baju.. jasne, ale tak na serio się składa, ze większość kobiet po aborcji czuje ulge, bo jest to rozwiązanie... człowiek jest tak skonstruowany, ze zapomina, zyje dalej, a w najgorszej sytuacji sa własnie kobiety co rodza kalekie dzieci i dzień w dzień zyja z tym, nie da się zapomnieć o chorobie, zyje się już tylko tym, albo co maja niechciane dzieci których nei kochają. Takie to dopiero czuja się zle, bo wg społeczeństwa matka co nie kocha swojego dziecka to potwór. i nie dość ze się poświęciła, to jest potworem. Kiedys tu pisała terapeutka co pracowała z takimi kobietami, i tez chodza masowo do niej kobiety co myślały o usunieciu ciązy, nie usunęły, nienawidzą swoich dzieci... Pisała ze rzyga naszym społeczeństwem i tym całym nastawieniem do matek -

Gość gość
kuba rozpruwacz też musiał czuć ulgę bo tak był skonstruowany? :D to chyba nie znaczy że postępował właściwie

Gość gość
Jestem facetem. Wykształconym facetem. Jestem dumny z "naszych" kobiet , że walczą o swoje prawa i sprzeciwiają się dyktaturze obecnej władzy. Tak właśnie trzeba. Trzeba pokazywać , że polska to nie tylko 1 sort- najlepszych, wyselekcjonowanych patriotów - krzykaczy. To tez ludzie inteligentni, tolerancyjni z ładunkiem empatii. Zainspirowałyście mnie do tego aby sie obecnej władzy jednak przeciwstawiać na każdym kroku. Głosowałem na nich ale to co robią ludziom, jak ich otumaniaja kasą deprawując pańśtwo jest czymś niedopuszczalnym. Na nastepne protesty też sie wybieram. I nie jestem w moim otoczeniu samotny w tych odczuciach. Pozdrawiam walczące Polki ;)

Gość gość
co robią ludziom? :D póki co zawistne POspólstwo oderwane jak niedopasiona swinia od koryta maze Polske goownem tu i owdzie klecąc na kolanie trupia prowokacje meidialnie dopicowana przez lewackie media 🖐️

Gość gość
o robią ludziom? smiech.gif póki co zawistne POspólstwo oderwane jak niedopasiona swinia od koryta maze Polske goownem tu i owdzie klecąc na kolanie trupia prowokacje meidialnie dopicowana przez lewackie media lapka.gif x Te inwektywy w stylu POspólstwo, czy lewactwo staja się juz po prostu nudne.. Uderz jakimś sensownym argumentem a inwektywy zostaw dla siebie bo to po prostu juz nie działa. KUMIESZ ?

Gość gość
no tak, bo ktosc gdzis cos i haslo z TV o ludziach 2 sortu który w kontekście wypowiedzi dotyczyl ubekow grzejących doopami stolki i sterujących kozami w zagrodzie akurat Ty odnosisz do siebie i to jest twój retoryczny argument :D zegnam

Gość gość
A kumiem, kumiem i najbardziej mi się spodobał ten ładunek empatii u tych inteligentnych... gdzie indziej niż w kraju nad Wisłą ;)

Gość gość
Reece precz od kobiet !!! Sredmiiwieczne knury palily czariwnice na stosie, zebu utrzymac wlafze. Dzisiaj tylko pitola o aborcji. Co drugi zarodek, ulega naturalnemu poronieniu. Matka natura tak to wymyslila.

Gość gość
Drzecie sie ludzie tak jakby kobiety masowo mialy usuwac ciaze. A chodzi tylko o wyjatkowe sytuacje kiedy w gre wchodzi zycie matki czy g****.kazdy ma prawo jakiegos wyboru.Reszta i tak zrobi to co chce.

Gość gość
Jak trzeba będzie rodzic dzieci upośledzone czy kalekie to będzie trzeba zbudować więcej ośrodków dla takich dzieci bo będą porzucane w szpitalach zaraz po urodzeniu. A Ci wszyscy obrońcy życia tak jak i Ci przeciwko będą na to płacić z podatków.