Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie się ze mnie śmieją ?

Polecane posty

Gość gość
Słabo wyglądasz

Gość gość
Skąd wiesz jak nie widziałeś zdjęć ? Wyglądam jak normalna dziewczyna, powód do śmiechu musi być inny. Próbuje go znaleźć.

Gość gość
Może jeszcze ktoś się wypowie ? Jak radzicie sobie z wyśmiewaniem ? Przecież pełno tutaj facetów określających się mianem przegrywów.

Gość stulej ryj 1na10
ja wychodze po zakupy tylko poznym wieczorem albo bardzo wczesnie rano kiedy prawie nikogo na ulicach ani w sklepach nie ma. reszte dnia spedzam w domu:o

Gość gość
Dajesz tym tylko satysfakcje tym ścierwom i idiotom którzy się z Ciebie naśmiewają, musi być inny sposób żeby poradzić sobie z takimi śmieciami.

Gość gość
Ale co ja moge z takim ryjem?:(

Gość gość
Kastet i do dzieła ? ;) Nie można dać zmarnować tym ścierwom całego życia.

Gość gość
z reguły ludzie nie wyśmiewają się z osób które są pewne siebie/silne- nawet jeśli te osoby nie są atrakcyjne prawdopodobnie wysyłasz sygnał że masz niskie poczucie własnej wartości, jesteś niepewna siebie, nieśmiała czy zalękniona postaw na wygląd- w ładnych ciuchach czy makijażu wzrasta pewność siebie- ty będziesz się dobrze ze sobą czuła i inni to zobaczą zrób taki eksperyment i wyjdź gdzieś zachowując się inaczej niż zwykle- bądź pewna siebie, zadowolona z siebie, i napisz jak się czułaś i jaka była tym razem reakcja tylko to nie może być sztuczne bo słabość inni zawsze wyczują niestety...

Gość gość
Ciuchy i makijaż mam ok, a na pewność siebie i siłę pracuje się latami. Nie chce robić nikomu krzywdy, chce tylko żeby Ci ludzie się ode mnie odp********i, niestety niektórym matołom się nie przetłumaczy. A potem się w telewizji dziwią że jakieś dzieciaki w Stanach wystrzelały pół szkoły ? A z czego to się bierze jak myślicie ?

Gość gość
sama sobie odpowiedziałaś- matołom się nie przetłumaczy- więc noś głowę wysoko i traktuj tych ludzi jak matołów

Gość gość
ladna z twarzy i wlosow , nie wiem w czym problem. Ostatni link otwiera sie zdjecie

Gość gość
Ktos dobrze napisal, moze brak c***ewnosci siebie i jestes zalekniona