Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję szybko schudnąć, proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Witam, w ciągu ostatnich miesięcy sporo przytyłam, myślę że to albo od nie zdrowego jedzenia i dużej ilości coli albo od chorej tarczycy, bo już nie raz mi się zdarza że chudne, tyje, chudne. Udało mi się w tydzień zrzucić 4 kg, potem 1 kg. Ważyłam 60 zanim przytyłam, potem przytyłam 15 kilo, po zrzuceniu tych 5 kilo ważę 70. Głównie chciałabym żeby mnie odstawal mi brzuch i nogi było trochę chudsze ponieważ za dwa tygodnie idę na imprezę, bardziej może bankiet (?) Dość uroczysty z chłopakiem. Nie chciałabym wygląda jak baleron wcisniety w sukienkę. I nie! Nie obrazam dziewczyn które ważą 70, 75 czy nawet 90 kilo! (Moja siostra np waży 72 i wygląda nieźle, napewno lepiej odemnie) po prostu ja nie mam za bardzo teraz ani czasu ani zbędnych 300 zł, ze względu na przeprowadzke i naprawde sporo wydatkow, na kupowanie nowej kiecki :D dlatego chcę ubrać coś co już mam, bo i tak większość została założona tylko raz. Bardzo proszę o pomoc jak szybko i w warunkach domowych mogę schudnąć w te 2 tygodnie?

Gość gość
Poszukaj ćwiczeń z Jillian Michaels i codziennie rob szredzika:D Poza tym odstaw pieczywo, słodycze alko makarony itd. Pij dużo zielonej herbaty z cytryną. Parę kilo poleci bankowo

Gość gość
I absolutnie odstaw gazowane napoje, cukier dozwolony tylko w warzywach i owocach

Gość gość
Chyba muszę w końcu definitywnie powiedzieć koniec coli :D z pieczywa trochę problem zrezygnować i makaronu bo tu jakaś zupka albo kanapka :D ale odstawie też "smieciowe" żarcie, typu hot-dogi, panini itd. Jakoś może dam radę :D dzięki za pomoc ;)