Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość000000000000000000000

Problem w pracy....

Polecane posty

Gość gość000000000000000000000

Czuję, że zauroczył mnie mój przełożony... Odkąd się przyjęłam do firmy w której obecnie pracuję, mój szef zaczął być dla mnie nadzwyczajnie miły, później zaczął mnie komplementować, przyznam, że było mi bardzo miło wtedy...Nawet kilka razy odwiózł mnie do domu. Niestety teraz sytuacja zrobiła się chora. Zauważyłam, że on ciągle na mnie patrzy, uśmiecha się, próbuje ze mną rozmawiać o moim prywatnym życiu oraz opowiada mi o swoim... Proponowal mi spotkania kilka razy ale odmowilam. Z moim obecnym TŹ mi się nie układa i podejrzewam, że to dlatego tak wynikło wszystko, nie umiem sobie poradzić i przestać myśleć o swoim szefie. On jest niewiele ode mnie starszy problem w tym, że sam ma żone, a ja nie mam zamiaru nikomu psuć życia a tym bardziej sobie ponieważ, nie buduje swojego szczęścia na nieszczęściu innych. Poradźcie mi coś, myślałam o zmianie pracy... ;/

Gość gość
Zmień szefa Donieś na niego że cie molestuje

Gość gość
Nie masz problemu w pracy. Masz problem ze sobą i z własnymi wyborami. Niby dlaczego mialabys zmieniać pracę? Porozmawiaj z szefem i wyjasnijcie sobie, że każdy ma swoje życie osobiste, i że zależy Ci na pracy. NIe chciałabyś jej tracić przez niedomówienia, zauroczenia, czy niezrozumienie intencji.