Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy powiedzieć nowemu facetowi że chce mieć dzieci i chcę być żoną?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się kilka miesięcy. Nie chcę aby był to związek prowadzący do nikąd. Chcę mieć męża, dzieci, normlany dom. Chce być z kimś kto chce tego samego. Kiedy jest odpowedni moment na takie rozmowy aby nie wystraszyć tej drugiej osoby?

Gość gość
Mam już prawie 30 lat, nie chcę czekac latami na krok do przodu. Nie chcę faceta który nie wie czego chce, chcę po roku mieć pierścionek na palcu i chcę planować wspolna przyszłość.

Gość gość
powiedz mu od razu i daj szansę znalezienia normalnej laski, a nie desperatki z wścieklizną macicy. A najlepiej takie rzeczy mówić od razu, bo najprawdopodobniej zmarnowaliście sobie nawzajem kilka miesięcy

Gość gość
zamiast skupiać się na tym że chcesz mieć dziecko i rodzinę powinnaś się zastanowić czy chcesz być z tym facetem czy chcesz by był ojcem twoich dzieci bo ty piszesz o tym facecie jak o dawcy nasienia a nie jak o człowieku

Gość gość
czemu mnie tak krytykujecie? nie szukam dawcy nasienia, ale faceta zdecydowanego i wiedzącego czego chce. Nie chcę ponownie chodzić latami z kimś bez żadnych planów.

Gość gość
Najlepiej odrazu