Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To strasznie przykre, że tak sobie dogryzacie, wyzywacie od najgorszych...

Polecane posty

Gość gość

Jakoś nie mogę zrozumieć tej chęci wbijania szpili drugiej osobie. Smutne to.

Gość gość
Ludzie się radykalizują w wypowiedziach gdy mogą anonimowo przedstawić opinię. Te same osoby na żywo, gdyby miały ocenić prawdziwego człowieka, byłyby o wiele bardziej wyważone w sądach. Nie przejmuj się tak.

Gość gośćlaluna
Ja na calym forum jestem wyjatkiem nie dogryzam,nie mam z kim gadac na niektore tematy tu jestem incognito,za to ze spoko gadam to mam luz sumienie

Gość gość
Ja nikomu nie dogryzam. Przynajmniej się staram. Jestem cierpliwą osobą aczkolwiek jak ktoś zajdzie mi za skórę to potrafię wystawić że tak to nazwę konstruktywną opinię.

Gość gość
Ja rozumiem ze anonimowo łatwiej bronić swojego zdania tylko czy to musi odbywać się tak agresywnie, z wyzwiskami? Większość kobiet tutaj jest matkami i myślałam ze wtedy ma się serce dla drugiego człowieka a niestety niektóre wypowiedzi wręcz mną wzdrygaja. Mnie to smuci. Nie ma życzliwości, pomocy drugiemu człowiekowi, wsparcia. Nie mogę pojąć ze ktoś czuje się lepiej jak rzuci mięsem, zemści się na kimś, obrazi.

Gość gość
Gościu z 21.48 . Dokładnie. Wyzwie anonimowo bo czuje się bezpiecznie a znając życie w realnym świecie spuściłaby głowę i poszła..