Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie radzicie z dumą faceta?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam chłopaka, ja pracuję, on również, ale on dużo mniej zarabia. Dla mnie to nie problem, ale to wielki problem dla niego. Jak idziemy na kawę czy piwo, aż mi głupio , bo on wyłącznie chce za wszystko płacić, a doskonale wiem, że duma mu nie pozwala, żebym ja czasami zapłaciła , a przynajmniej się dołożyła do rachunku. Ostatnio przed wyjściem do kina próbowałam jakoś „zaopatrzyć dodatkowo jego zasoby finansowe” , ale jak to zobaczył to się wkurzył i się skończyło się na tym, że w końcu nie poszliśmy do kina. Nie bardzo wiem co z tym zrobić, bo mi jest głupio, a on mówi ,że jemu to dopiero byłoby głupio gdyby pozwolił na to żebym to ja jeszcze płaciła za kino. I jestem w kropce. Jak sobie radzicie z takimi sytuacjami ?

Gość gość
jak sobie radzicie z dumą faceta? x Rzucam kość i daje się dużo wybiegać. Pozwalam też żeby sobie lizał jajka i sikał na drzewo. Wtedy jest 100%ym dumnym samcem.

Gość gość
Próbowałam, ale to nie miało znaczenia kto zapraszał. Wg niego cytat: " to facet jest facetem i niech tak pozostanie" i nie chciał nawet podjąć tematu dotyczącego płacenia rachunku.

Gość gość
próbowałam jakoś „zaopatrzyć dodatkowo jego zasoby finansowe” , ale jak to zobaczył to się wkurzył x Co to znaczy? Wsadzałaś pieniądze do jego portfela?

Gość gość
No nie, ale cel był właśnie taki, raczej chodziło o to, że ja nie biorę torebki ani portfela i chciałam żeby on wziął trochę mojej gotówki, ale wyszło okropnie.