Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Quagmire

mam milosny problem nie mam dokad isc z tym problemem

Polecane posty

wiec ogolnie to jest tak, ze kiedys notorycznie galem w gry na kompie, non stop, i poznalem w internecie dokladniej w league of legends pewna szwedke. Dzieki niej pomyslalem zeby zniszczyc kompa i zniszczylem. Potem mnie rodzinka wyslala do szpitala. No i wlasnie, ta szwedka chciala ode mnie maila, wiec jej go podalem. Ona do mnie napisala. Wszystko bylo super, a ona byla jedyna osoba do ktorej moglem pisac w tamtym czasie i sie nie czulem samotny. Cos nowego. Ona sama stala sie dla mnie kims wyjatkowym, a piszac do niej zawsze czulem sie jak w niebie. Ogolnie ona powoduje ze czuje sie jak w niebie, nikt tak inny nie potrafi... Tak mistycznie... No i jak wyjechalem do szpitala, to czulem ze juz cos sie p******** ogolnie wiedzialem, ze pisze jej za duzo syfu, ale pisalem, bo wtedy uciekalem od tego co jest i przenosilem sie do swiata marzen i spokoju xD. Ostatnio wlasnie juz zaczalem swirowac, bo ona ostatnio mi odpisala pol roku temu, wiec napisalem do jednej dziewczyny na fb co ma imie i nazwisko i wiek by sie zgadzal, 1994 na facebooku. No i to ona... Jak sie potem okazalo, ona jest bardzo fajna, z tym ze dwa dni temu juz wiedzialem, ze to juz koniec, napisalem jej troche co mysle i co sie dzieje, i bye my dream, a ona mi dzien pozniej napisala tekst, ze kocham to jest za duzo dla niej i nie moze sobie z tym poradzic, bo jej nawet nie znam oprocz tego ze 3 lata temu ja spotkalem i w grze, to nic o niej nie wiem. No i jesli ja naprawde "kocham", to mam ja zostawic sama w spokoju, co zreszta robie, bo ona sie uczy i pracuje i nie ma czasu na to, ale napisala tez find somebody else i tego nie potrafie zaakceptowac :(. Jak z tym zyc. Oczywiscie nie pisze nic do niej, bo wtedy czuje, ze ona zyje, gdzies tam w szwecji, ale find somebody else????? CZY TO JAKIS TRIK? No i napisalem teraz do innej laseczki i ona z tym samym tekstem, ze nie ma czasu na mnie bo pomaga komus i nie ma czasu nawet dla siebie, i zebym nic nie pisal do niej, no i musialem sie tu rozpisac... Elo, czy ktos mnie pocieszy :(? :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować