Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze roczniaki wciaz wędrują przez sen?

Polecane posty

Gość gość

Czy mam sie martwić.. Moje dziecię co noc, bez wyjątku zmienia pozycje snu na brzuch i wędruje do przodu uderzając głowa w łóżeczko. I tak codziennie! Budzi sie ok 3-4 razy na chwilkę po tych " wycieczkach". Jak to u Was jest ??

Gość gość
Moje też tak robi, do tego wstaje na nóżki przez sen :(

Gość gość
Moj ma 3,5 roku i wielkie lozko i ciagle go znajduje w roznych pozach w roznych miejscach tego lozka :o tez mam sie martwic? Serio,myslalam ze to normalne.

Gość gość
Co Wy opowiadacie? Serio tak dzieci robia przez sen?

Gość gość
Moja jak usłyszy jakiś szelest to wstaje, siedzi i patrzy takim obłędnym wzrokiem, nawet z minute i pada do tyłu, albo któryś z boków i śpi dalej. Czasem zrobi tak z 5 razy pod rząd. A co do tej wędrówki to tak, moja to po całym lozeczku lata, czasami nogi ma na poduszce, ale ma 16m. Ostatnio zauwazylam, że zaczyna gadać przez sen. Oglądamy film z mężem, a tu "papa", " baba" patrzymy na nią, a ona śpi.

Gość gość
U nas było to samo, wędrówki przez sen, albo właśnie siadał i padał, uderzając główką o szczebelki, próbował wstawać ale przeważnie nie łapał równowagi przez sen, kręcił się na czworakach, też właśnie gaworzył przez sen albo gadał swoje "mama tata baba". Czasem miałam stereo, bo mąż też przez sen gada. Teraz ma 5 lat i dalej to samo, kręci się, wstaje, gada przez sen, czasem śpi u nas jak męża nie ma i dosłownie po całym łóżku chodzi,siada, uderza o ścianę, wchodzi pod poduszkę.