Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na etapie psychicznego wykonczenia mojego chlopaka :)

Polecane posty

Gość gość

On jest zaborczy i wiem, ze jesli z nim zerwe to zacznie sie mscic albo zrobi cos glupiego w stylu bedzie wydzwanial do moich rodzicow, przylazil do mieszkania i blagal etc. Dlatego postanowilam wykonczyc go psychicznie. Udaje sie! Dzisiaj plakal przy mnie. Juz wczesniej mnie szarpnal, podnnosil glos (a nigdy tego nie robi ) Ale dzisiejszy placz sprawil mi satysfakcje. Jestem ciekawa ile jeszcze pociagnie :)

Gość gość
Wow... większość dziewczyn by tego nie potrafiła. Jesteś odważna i przebiegła. Gratulacje. Oczywiście nie jestem za znęcaniem się, podziwiam tylko Twój charakter

Gość gość
Ale ja naprawde potrafie sie do tego zdystansowac. Nie chce z nim wiecej byc i gdy probowalam zerwac to widzialam jego narwana reakcje. Generalnie krok po kroczku, za zamknietymi drzwiami jestem "niezrownowazona psychicznie" i z roznych frontow go atakuje. Dzisiaj plakal... :)))

Gość gość
ze postępujesz i wcale nie na korzyść rozstania,jesli zniszczysz psychicznie to taka osoba może być nieobliczalna ,sa inne metody

Gość gość
No i dobrze robisz. Ze samcami inaczej się nie da!! Jakie masz metody? Ja np. wyjeżdżałam nad morze i świetnie się bawiłam, a on wył do słuchawki i spazmował, że już nie może beze mnie :D

Gość gość
Z knurami trza jak ze ścierą się obchodzić. Wtedy kobietę szanują.

Gość gość
Dlatego trzeba was w c***a robić centralnie głupie suki. Łykacie kity jak pelikany.

Gość gość
może naiwniary łykają. ale jest wiele lasek, które potrafią porobić faceta zanim on zdąży w ogóle o tym pomyśleć.

Gość gość
Ja trzymam sie od nich z daleka.

Gość gość
Patologia. Nie potrafisz zerwac z facetem :-D