Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie powiedział mi o problemach czy to znaczy ze mnie nie lubi

Polecane posty

Gość gość

znam się z chłopakiem od przedszkola. jedna grupa,potem jedna klasa przez cala podstawówkę az do końca szkoły średniej. nasi rodzice się przyjaznili , odwiedzaliśmy się jako dzieci ,potem nastolatki, wychodzilismy razem w paczce i osobno, jakoś w szkole średniej nasze drogi zaczęły się rozchodzic, wczesniej tez zdarzylo nam się ostro poklocic , on nie raz był zazdrosny o mnie bo jego matka mnie faworyzowala (zawsze chciała mieć córkę mała blondyneczke a ma 3 synów )... nasi rodzice zaczęli się rzadziej spotykać, przeprowadziliśmy się i z nim też miałam już słabszy kontakt , ale to w szkole średniej a wcześniej był zazyly. dziś , po wielu latach dowiaduje się ze miał wtedy problemy plus jego rodzice się rozstali i był mały skandal jakoś mnie to zabolało...plotki mnie nie interesują więc nie wiedziałam, ale dziwie sie ze nic nie powiedzial...czy to oznacza ze nie traktowal mnie jak przyjaciolke?jak myslicie?

Gość gośćmmdajtg
widocznie przyjaźn i zażyłosc była tylko z twojej strony,może tez jako facet miał dumę i nie chciał ciebie obarczać swoimi problemami,wtajemniczać w to wszystko..

Gość gość
traktował cie jak znajomą,nie jak przyjaciółkę,mi tez by było bardzo przykro,widocznie tobie zależało bardziej na tej relacji