Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich.Mam pytanie.Nieważne czym jest ono podyktowane ale odpowiedzcie mi czy według was wydatek tysiąc trzysta złotych na opłacenie wynajmowanego mieszkania dla młodej studentki to dużo czy mało? Dziewczyna jest z rodziny 5cio osobowej - matka,ojciec,siostra 17 lat ucząca się,brat jakieś 7 lat. Oboje rodzice pracują.Myślę,że mają razem około 4000-4500zł. miesięcznie.Może czasem coś wpadnie z okazji jakiejś fuchy.Wiadomo,że muszą się utrzymać z dziećmi w domu.Mają samochód a dziewczyna też ma używany aby mogła dojechać do domu, szkoła pozostałej dwójki dzieci,opłaty itp. do tego jeszcze utrzymanie się tej studiującej,wydatki na naukę etc. Czy pozwolilibyście sobie na taki wynajem będąc jej rodzicami czy nalegalibyście na coś tańszego, np. wspólny pokój itp. Poproszę o sensowną wypowiedź najlepiej rodziców studentów, osoby w wieku 40-45 lat. To istotne dla mnie ze względów osobistych a nie jest z ciekawości.Dziękuję.

Gość gość
Dużo. Miesiąc w miesiąc. Niee można poświęcać reszty dzieci bo tamta na studiach trzeba utrzymywać a reszta co zęby w parapet?