Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem on mnie podrywał? Czy to takie żarty były?

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo od kilku dni nie może mi wyjść z głowy taki przystojny chłopak... Byłyśmy z moją starszą siostra w górach jakiś czas temu. I tam był taki wyciąg krzesełkowy. Jak na niego szłyśmy to zaczepiło nas dwóch chłopaków ( którzy pracowali przy tym wyciagu) i sie pytali czy się boimy, a my ,ze troche. To on, że pojedzie z jedną z nas, a my, śmiejac się, ze nie trzeba. Zapytał się mojej siostry czy jesteśmy siostrami ( bo jestesmy do siebie podobne), a ona " tak to moja siostra, ładna?", a on, że bardzo ładna :)Jak zjeżdzałyśmy na dół to ten sam chłopak robił zdjęcia i powiedział do mikrofonu " a teraz moje ulubione panie, uśmiech", a potem wyszedł z kabiny, tej co się robi zdjęcia i się pytał co będzie z tą randką i czy siostra mnie puści z nim na randkę, a ja się zaśmiałam ,że nie wiem i "uciekłam" tzn poszłam szybkim krokiem na przód bo się speszyłam :P to już dał sobie spokój. A był bardzo przystojny... Czy to byly tylko takie zarciki?

Gość gość
PS: Jestem w ciąży z innym.

Gość gość
Miłe. Moze zarcik a moze prawda :) Fajna przygoda.

Gość gość
10:05- podszyw :P

Gość gość
wlasciwie to z dwoma innymi, nie wiem tylko z ktorym...

Gość gość
Chłopak wtedy próbował się umówić.

Gość gość
Jak to byl rodowity goral to ja bym sie tak nie podniecala. Sa strasznymi lovelasami a pewnie w domu czeka na niego zona i kilkoro dzieci.

Gość gość
On zaproponował Ci randkę a ty zachowałaś się jak totalny nieogar, niekumaty i niegrzeczny... tak chciał się umówić.

Gość gość
Teraz troche załuje, ze tak uciekłam, moglam z nim chwile poflirtować i może by nawet zapytał o numer Ale takie sytuacje mnie pesza bo jestem nieśmiała:P no i uciekłam. Jakby co to wiem gdzie pracuje, moge tam kiedys wrocic w sumie...Może jakby był mniej przystojny to bym się tak nie speszyła

Gość gość
Wpadlas mu w oko. Bylo minelo. Masz co wspominac przez zime ;)

Gość gość
Ogólnie to on był w typie Sebastiana Kapiela Bułecki ale chyba przystojniejszy nawet... Ach, faktycznie będę go wpominać :P W ogóle to nie wiem co jest ze mną, ale takie podrywanie przez obce osoby mnie peszą, jeszcze jak chłopak normalnie zagaduje, a nie wyjeżdza z jakąś radnką to jest ok, ale ktoś wyskakuje od razu z numerem telefonu itd. to wtedy pasuje ...

Gość gość
az sprawdziłam kto to ten bułecki. jaka porażka :D cóż za gust :D ale przygoda fajna, też takie w młodości miewałam. aż tęskno się mi zrobiło za takim podrywem. bo to miłe, choć wiadomo - robią to tylko po to aby zaliczyć szpare :(

Gość gość
Oj tam mnie się ten Bułecka podoba, ale gusty są rózne w koncu :P też czasami jakas kolezanka mówi, że jakis tam facet jest przystojny, a mnie sie nie podoba i na odwrot

Gość gość
Oj Sebastian Kepiel Bulecka to tez moj typ nr 1 wsrod polskich mezszyzn. I wielu kobietom sie podobaja. Ogolnie gorale maja te cos. I sa podrywaczami.