Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy praca na stanowisku kierownika działu wkorporacji ma jakies plusy?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie? pytam bo moja siostra pracuje w krakowie w portalu internetowym interia.pl i jest szefem jednego z działów.mysle ,że ta praca ma same minusy bo ona ciągle narzeka na brak kasy i kiedy tylko mama i tata zapyta ją o zarobki to ona ucina temat i zaczyna sie narzekanie jak jej cięzko w tym miescie bo mieszka sama itd. .w efekcie czego tata ją wspomaga jeszcze dodatkowo co miesiąc gotówką.dodam ,że mieszkanie odziediczyla po zmarlej ciotce więc oplaca tylko 300 zł czynszu.

Gość gość
wiem ,że krakow to nie warszawa ,ale postanowilam zalozyc ten watek bo moze ktos zna osoby ktore pracuja na takich stanowiskach wmniejszych miastach niz wawa i wie ile tam sie przecietnie zarabia. siostra w zyciu jeszcze nie przyznala sie ile dokladnie zarabia ,a ja smiem twierdzić ,że ona sie nie przyznaje bo dodatkowo naciaga rodziców na kase.zaloze sie ,że ma więcej na ręke niz 3 tysiące a rodzice caly czas zyja w przekonaniu ze pewnie zarobi 2 tysiące i jej pomagają,

Gość gość
Pewnie wiecej zarabia ale malo jej kasy.okropna masz siostre.

Gość gość
A ty jestes zazrdosna :D

Gość gość
na pewno nie ma kokosów! nie będę rzucać sumą, bo dokładnie nie wiem...ale moja koleżanka kilka alt pracowała w krakowskiej interii i uwaga miała 1700 zł na rękę!!! dla mnie nie do pomyślenia, no nie była kierownikiem działu, ale w Warszawie na takim stanowisku jak ona była zarabiało się juz dawno sporo więcej...

Gość gość
Twa siostra nie klamie.zarobki w tych portalach sa przecietne.

Gość gość
W krakowie strasznie malo placa.nie jest to warszawa niestety.