Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A1986

Kto się stara o córeczkę?

Polecane posty

Czy są tu przyszłe Mamy, które tak jak ja starają się o dziewczynkę? Stosuje się do wszystkich znanych sposobów i zobaczymy czy się uda

Gość gość
Jakim trzeba byc debilem, aby leczyc się na bezpłodnośc i jeszcze miec życzenie co do płci. Ty módl sie żeby w ogóle udało ci się zajśc w ciążę, donosić, a potem urodzić ZDROWE dziecko. Zdaje się, ze masz 30, a nie 15 lat, więc tak się zachowuj.

Gość gość
Nie wrzucaj tu swojego zdjecia bo cie ludzie wysmieja :D

Gość gość
Już dawno zostala wyśmiana i zmieniła na "ładniejsze" :D:D

Gość gość
Stosujesz sie do znanych sposobow a jakos nawet w ciążę ci sie nie udaje zajść, a co dopiero mowic o planowaniu plci. Wez sie puknik konkretnie w glowe i dorosnij.

Gość gość
Mam nadzieje ze jak zajdziesz to ci sie syn urodzi bo jak mozna wierzyc w takie glupie przesądy dziecko to dziecko

Gość gość
Ales ty jestes pusta

Gość gość
Jak juz zajdzieszto masz 50% szans.powodzenia prawdopodobienstwo wieksze niz w totka:)

Gość gość
Znowu jakże niezwykle ważne rozkminy tej bezpłodnej lochy:O

Gość gość
Wstaw zdjencie brochi to Ci powjem czy bendzie hłopczyk czy dzifczynka

Gość gość
Hej A1986 też staramy się z mężem o córeczke.A jakie metody stosujesz?ja znam tylko owulacyjną i dietę no i kalendarz chiński

Gość gość
Mam już dwóch synów teraz marzy mi się dziewczynka,mam nadzieję,że się uda.

Gość gość
Żeby kalendarz chiński zadziałał trzeba się bzykać w Chinach:P

Gość gość
masz odwage,żeby pokazywać swoje zdjęcie,ja bym się bała... a te co na Ciebie najezdzają to trzrba im tylko współczuć.. całę dnie na forum nie maja włąsnego życia a ich jedyna rozrywka to jakies głupuie komentarze

Gość gość
Hej Autorko! Ja mam już 2 synków i w sumie miło by było mieć teraz córeczkę :) my stosujemy metodę seks przed owulacja, trochę dietę też no i seks bez orgazmu z mojej strony, to sobie później gdy już nie ma starań nadrabiam :p

Gość gość
Ty tak sama sie stosujesz do roznych metod,bo tak piszesz,to jak ty w tę ciążę zajdziesz? hihi.

Gość gość
Dobre. W ciaze zajsc nie moze a jeszcze nasienie oslabia :) spoko. Do menopauzy moze splodzicie ta coreczke :))powodzenia!

Gość gość
" trochę dietę też no i seks bez orgazmu z mojej strony" Co? Jaki jebniety szowinista to wymyślił, że niby jak kobieta ma orgazm to jest syn? :o

Gość gość
A1986 wczoraj Jeszcze pozycja klasyczna, zmiana ph i osłabienie nasienia VVVVVVVVVVVVVVV Czy ja dobrze widzę? Dziewczyno, od miesięcy nie mozesz zajśc w ciążę, a mimo to chcesz jeszcze osłabiac nasienie męża tylko po to aby mieć wymarzoną płeć? Sorry, ale takie jak ty nie powinny się rozmnażać:O

Gość gość
Dziewczyno a co to za różnica ?? Dziecko bedziesz kochać bez wzgledu na płeć ! Tez chcialam miec coreczke, ale nie tak obsesyjnie zeby jakies sposoby stosowac. I co ? I mam syneczka ukochanego, ktory jest moim oczkiem w glowie i kazdego dnia dziekuje Bogu, ze go mam i ze jest zdrowy ! Po 1,5 roku zaszlam w druha ciaze, ktorra poronilam...Teraz juz od pol roku staram sie o kolejne dziecko, i plec niewazna byle tylko bylo zdrowe i wszystko bylo dobrze !

Gość gość
No cóz...ja na miejscu autorki modlilabym się w pierwszej kolejności o dwie kreski na teście, potem o donoszenie zdrowego dziecka, a płeć byłaby mi zupełnie obojętna. No ale jak ktoś ma mentalność siedemnastolatki, mimo trzech dych na karku....

U mnie i w rodzinie meża występuje autyzm,dlatego staramy się o dziewczynkę,właśnie dlatego żeby dziecko urodziło się ZDROWE

Gość gość
Mariola to ty na zdjęciu? super, że jesteś. pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

Gość gość
To myślisz ze jeśli urodzisz dziewczynkę to na 100 procent nie będzie chora? W życiu bywa różnie, trzeba być dobrej myśli ze dziecko urodzi się zdrowe.zdrowie jest najważniejsze nieważne czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka

Gość gość
dziewczynki też chorują na autyzm!

Gość gość
Autyzm dotyka rowniez dziewczynek. Mozesz urodzić chora dziewczynke, a zdrowego chlopca nie ma reguły. To, ze splodzisz dziewczynke nie rowna sie temu, ze bedzie zdrowa. Takze to glupota dla mnie. Albo sie pragnie dziecka, albo nie.

Tak,ale autyzm dotyka w 80 % chłopców,dziewczynki u nas w rodzinie rodzą się zdrowie.Oczywiście,że pewności nie ma ,ale mam większą szanse na urodzenie zdrowej dziewczynki niż zdrowego chłopca.Mój gin też mi radzi starać się o dziewczynkę... oczywiście będe kochać co się urodzi

Gość gość
Jezus maria co za ignorancja i zacofanie. Myslisz ze autyzmu nie maja dziewczynki?!? Maja. Nawet u nojego syna w grupie jest dziewczynka autystyczna. A wiesz ze u dziewczynek autyzm gorzej rokuje i ma ciezsza postac? To poczytaj badania.