Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w 6 miesiacu do ginekologa

Polecane posty

Gość gość

witam . czy ktoś może mi doradzić dobrego ginekologa we Wrocławiu który nie skreśli mnie że poszłam w szóstym miesiącu ciaży dopiero do ginekologa .

Gość gość
A dlaczego nie poszłaś wcześniej?

Gość gość
Każdy cię opitoli :) idź obojętne gdzie na pierwsze usg i badania ...trudno przy 1 ciąży poszłam dopiero w 5miesiącu,ginekolog wysłała mnie do szpitala na patologię ciąży na 3dni i robili mi wszystkie zaległe badania...

Gość gość
I ja byłam na ul. Ziemowita na nfz

Gość gość
nie poszlam bo mam z ojcem dziecka ciagle jakies problemy. może to niesbyt madre ale obawiam się jak będę miała dalejwarunki i wogole nie chce tez sama bo wiadomo wszędzie Kasiora.

Gość gość
chodzi mi o takiego ludzkiego lekarza ż żeby nie tylko formalista .

Gość gość
nie poszlam bo mam z ojcem dziecka ciagle jakies problemy. może to niesbyt madre ale obawiam się jak będę miała dalejwarunki i wogole nie chce tez sama bo wiadomo wszędzie Kasiora. yyy mozesz teraz to przetłumaczyc na normalny logiczny jezyk? bo nie kumam kompletnie. to ze masz z ojcem dziecka problemy co to ma wspolnego z wizytą u gina bedac w ciazy? przeciez mozna isc na fundusz. co to znaczy "obawiam się jak będę miała dalejwarunki i wogole nie chce tez sama ??

Gość gość
szkoda ze niektore przyszłe matki nie mają mózgu. nawet pisac poprawnie nie potrafi a juz się rozmnaza i co przekaze dziecku? patologia!

Gość gość
Ja nie jestem z Wrocławia, więc nie polecę lekarza, ale mam pytanie, czy na NFZ można wykonać jakiekolwiek badania? Usg? czy w przychodni za darmo jedynie wywiad i badanie ręczne? bo czytałam różne opinie, a sama chodzę tylko prywatnie

Gość gość
wcale nie chodz. Kobiety kiedyś rodziły w domu i bez badań i też było...skąd powiedzcie się takie głupie biorą? Nie chcesz dziecka nie obchodzi cie ? Ale ono JEST i twoim obowiązkiem jest troska o nie.

Gość gość
szkoda ze nie poszlas bo stracilas becikowe a majac małe dochody mialabys podwojne czyli 2 tys.

Gość gość
ja całą ciazę chodzialm na fundusz, mialam wspaniałęgo lekarza, zawsze dawał co chcialam, dopiero jak urodzilam to pojechalam do niego z prezentem w ramach podziękowania. słyszalam o takich przyoadkach ze kobieta chodzila prywatnie a jak przyszło co do czego to polozna olala i musiala się meczyc przy porodzie z inną,obcą i tyle tego dobrego z chodzenia prywatnie.

Gość gość
jak jesteś taka madra to popatrz kretynko na siebie i nie oceniaj kogos jak go nieznasz. spadaj ze swoja wypowiedzia przypomnij sobie jak będziesz sama miała jakiś kłopot a ja dziecka nie olewam . SPADAJ .

Gość gość
Skrajna nieodpowiedzialność autorki poraża !!!!!

Gość gość
"Skrajna nieodpowiedzialność autorki poraża !!!!! " - bo sie posrasz zaraz... Kiedys nie było ginekologów i o dziwo rodziły się dzieci. Jak ciąża rozwija sie dobrze, matka czuje sie dobrze, są ruchy dziecka, matka nie ma hiv, chorób wenerycznych (co raczej trudno nie zauważyć) to co Ci pomoże ten magiczny ginekolog????? Myślisz, że jak Ci pochwę raz w miesiącu obejrzy (swoja drogą nie wiem czego oni tam szukają) to nagle urodzisz zdrowego dzidziusia i będziecie zyć długo i szczęśliwie? Powtarzasz zwyczajnie jak małpa jakiś wymyslony schemat zachowań, zero własnego myslenia. A autorka spokojnie może się zgłosic do lekarza i nie musi się nikomu tłumaczyc, dlaczego dopiero teraz. Jest wolnym człowiekiem.

Gość gość
5:33 kolejna yntelygentna albo autorka pytania. Ręce opadają. Mamy XXI w.Za takie coś powinna być kara -jakiś dozór kuratorski o widać ze kobieta od ciazy jest skranie nieodpowiedzialne i tyle. Nie wywiązuje się z podstawowych obowiązków. Chodzi o zdrowie dziecka. Skoro twierdzisz inaczej dla mnie jesteś wykolejona osoba. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Jak można nie pójść do gina przez 6 miesiecy to po co teraz chodzić????? ,czekaj do porodu tępa szmato bo problem z facetem ci nagle wyskoczy i co wtedy ?powinni cię porządnie o.pier*doli*za taki skrajny brak odpowiedzialności .dziwić się że matki się nie zajmują swoimi dziećmi ale to takie jak autorka...co to swoje dziecko już od początku miała w dup*e.

Gość gość
To jest nic, znam laskę, która tydzień przed porodem dopiero poszła :D

Gość gość
To pewnie dziecko. Idź z rodzicami a następnym razem myśl! Tu chodzi o zdrowie dziecka

Gość gość
Poczytajcie sobie jaka jest umieralnosc kobiet w ciazy, podczas porodu, a takze smiertelnosc noworodkow w krajach, gdzie kobiety nie maja dostepu do opieki medycznej i przemyslcie jeszcze raz swoje "mądrości", ze ginekolog w ciazy niepotrzebny.

Gość gość
Autorko postu, byłaś na Ziemowita lub gdzieś indziej się zapisać?(czeka się tydz. lub dwa) Z jakiej dzielnicy Wrocławia jesteś? to ci polecę kogoś...