Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romans

Polecane posty

Gość gość

ja, panna z dzieckiem 22 lata Justyna mam romans z 18 lat starszym męźczyzna, musze powiedziec ze z nikim wczesniej nie bylo mi tak dobrze jest doskonale. on jednak ma żone, ktora przebywa zagranica i czesto jest tak ze mowi ze wraca a nie wraca, pewnie z tad nasz romans. przerwalam romans bo poznalam chlopaka i chce byc mu wierna w zamian od tego mezczyzny dostaje telefony ze go zdradzilam itp itd. to naprawde byla zdrada? skoro on wcale nie mowil o rozstaniu sie z zona i utrzymuje z nia kontakt..?

Gość gość
może mi ktoś pomoc? czy wobec tego mezczyzny jakos zle postapilam... ?

Gość gość
chcialam z nim byc ale skoro zona to zona to co ja zle zrobilam?

Gość gość
nikt sie nie wypowie ?!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zadzwoń do jego żony i sie zapytaj co ona w tej sytuacji by zrobila na twoim miejscu i czy jej mąż ma prawo mieć do cb pretensję gwarantuje ze otrzymasz odpowiedź na twoje pytanie dz/iw/ko tak DZI/WK/O!!! Bo nią jestes najpiew sie Puściłaś kolo zobaczył jaka z cb dz/iwk/a i zostawil to wzielas na cel starego zonatego z nadzieją ze pomoże ci wychować bękarta a jak dziecko dorosnie a on sie zestarzeje już ci nie bedzie potrzebny to zostawisz go i pójdziesz z młodszym a jemu pozwolisz umrzeć w samotności bo jego rola sponsora sie skończy