Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja zona nie chce sexu. Mysle o zdradzie...

Polecane posty

Gość gość
Miękki ciulek to cię robił.

Gość gość
z ciebie to nawet miekki ciulek nie jest tylko impotent pierwszej wody :) nie zaspokajasz swojej kobiety i dlatego ci nie daje, pewnie ma romans z kolezanka i w koncu ma orgazm :)

Gość gość
Na twój widok nigdy by mi nie stanął, to pewne. :o

Gość gość
ja bzykam sie z bylym od 2 lat takjakbysmy byli razem. bzykamy sie 3 razy dziennie i raz ma loda.zawsze do mnie wraca. on ma znak zodiaku byk a ja ryby. nie ma czym sie chwalic ale ma umiejetnosci a ja jestem ladna mam ladna i ciasna cipke

Gość gość
zona robi ci boki rogaczu a tobie zostaje tylko tu popisac bo odwagi nie masz ani umiejetnosci zeby jakas kobiete zlowic a na dziwke cie sobie nie pozwolisz bo zona by odkryla wydatek i bys w leb dostal a moze i w ta miekka paroweczke!

Gość gość
Jasne ciekawe z kim mnie zdradza jak calymi dniami siedzi w domu z dzieckiem, w wyciagnietym dresie i tlustych wlosach. Chyba tylko jakis desperat by sie skusil. Taka prawda niestety.

Gość gość
Kobiete to moge miec i niejeden raz miałem okazje, ale zony nigdy nie zdradzilem. Ale ile mozna znosic jej humory.

Gość gość
z listonoszem, sąsiadem, koleżanką jeszcze mam ci wymieniać? nawet ze śmieciarzem ma sposobność albo kurierem, wtedy nie siedzi w brudnym dresie tylko zakłada coś innego a potem zmęczona jak pól dnia ktoś albo iluś ją zaspokaja :)

Gość gość
Jasne a dzieciak na to patrzy.

Gość gość
Raz, że nie mamy sąsiadów, dwa- listonosz jak przychodzi to wrzuca do skrzynki, trzy- ona nie ma nawet koleżanek, więc postarajcie się bardziej z tym wymienianiem potencjalnych kochanków mojej ślubnej kafeteryjne lochy.

Gość gość
Poza tym ona nigdy wielkiego popedu. Jak chciala miec dziecko to wtedy inicjowala sama seks. No ale jak osiagnela ten cel, to dramat..

Gość gość
teraz nie ma kolezanek a wczesniej pisales ze gada z nimi przez telefon ales ty tak samo durny jak i brzydki impotent pelna morda :)

Gość gość
Idź już stąd meliniaro niemyta z rynsztoka.

Gość gość
a Twoja zona pracuje? Czy siedzi z synem w domu przez wiekszosc czasu? Moze to wszystko ja przytlacza?

Gość gość
Siedzi nic nie robi i nigdzie nie pracuje. :o No nie wiem...do dziecka ma przecież nianię.

Gość gość
do ciebie ma nianie a nawet dwie

Gość gość
nie pierwszy taki przypadek i nie ostatni

Gość gość
Wiekszosc tych wpisow to podszywy a wy sie podniecacie. Zona nie pracuje, siedzi z synem w domu. Zadnej niani nie mamy. Autor.

Gość gość
nie siedzi tylko opiekuje się synem w domu

Gość gość
My też mamy 8 miesięczne dziecko i uwierz mi ciężko z ochotą na sex jak człowiek tylko marzy aby iść spac

Gość gość
Ale jak czesto sie kochacie ? Bo u nas to jest raz na miesiac

Gość gość
To wziąłeś sobie na żonę bezrobotna kobietę bez ambicji i temperamentu dla której seriale są życiem za żonę? Do nas masz pretensje że masz dziecko z takim ścierwem?

Gość gość
Przeciez jest na macierzyńskim to po co ma w tej,chwili do pracy chodzic ?

Gość gość
Po pierwsze, skoro nigdy nie miala jakiegos duzego popędu, to co teraz jestes taki zdziwiony. Widzialy galy co braly. Po drugie- odejdz, skoro z tego, co piszesz, Twej zonie kompletnie nie zalezy na tej relacji i malzenstwie. Bygc moze zalezalo jej tylko na tym, by zostac matka i nie miec statusu "starej panny" i stad to malzenstwo. Swoje osiagnela i nie ma sie juz o co starac. Wspolpczuje wyboru partnerki zycia :)

Gość gość
Nie kocha Cie nie dba o Ciebie,postrasz rozwodem albo ja olewaj moze sie ogarnie