Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jesteście głupi

Polecane posty

Gość gość
wszak od dawna wiadomo, że najszczęśliwszy jest wiejski głupek...,

Gość gość
skończ już ścierwie wrzucać te gnioty, bo srać się chce

Gość gość
Z dobrych źródeł wiadomo ,że shatyn to prawdziwy pasjonat. On kocha szczerze to co robi i uwielbia to forum. Gdy przychodzi wieczór,shatyn raz jeszcze przegląda wszystkie wątki na jakich się udzielał włącznie ze swym głównym tematem.Zlicza swe posty,wklejone cytaty,odpowiedzi innych na w/w...następnie staje przed monitorem,opuszcza spodnie i odczytuje co lepsze fragmenty na głos masując mocno przy tym swe przyrodzenie (prawą dłonią) i wodząc palcem (lewej dłoni) po monitorze-wers po wersie czytanego postu. Gdy zabrudzi już finalnie klawiaturę,opada na fotel głośno sapiąc i powtarzając-rysiu,donald,janusz...wojtek( jenerał)....to dla was! Z dobrych źródeł wiadomo ,że shatyn to prawdziwy pasjonat. On kocha szczerze to co robi i uwielbia to forum. Gdy przychodzi wieczór,shatyn raz jeszcze przegląda wszystkie wątki na jakich się udzielał włącznie ze swym głównym tematem.Zlicza swe posty, wklejone cytaty, odpowiedzi innych na w/w...następnie staje przed monitorem, opuszcza spodnie i odczytuje co lepsze fragmenty na głos masując mocno przy tym swe przyrodzenie (prawą dłonią) i wodząc palcem (lewej dłoni) po monitorze-wers po wersie czytanego postu. Gdy zabrudzi już finalnie klawiaturę, opada na fotel głośno sapiąc i powtarzając-rysiu, donald, janusz...wojtek( jenerał)....to dla was!

15:18 ano tak, to jedna z największych niesprawiedliwości na tym swiecie, że ludzie glupi są szczęśliwi bo mało się zastanawiają, a inteligentni cierpią z powodu rozterek egzystencjalnych. Coś o tym wiem, mój weltschmerz jest w zasadzie nieprzerwany. :P Nie mam depresji, jestem zadowolona z swojej sytuacji, ale denerwują mnie ci inni, ci głupi, ludzie, społeczeństwo. I nie potrafie przestać się przejmować :P

Gość gość Gosia
Co się pytasz jak wiesz? Sama wiesz najlepiej jak czuje się człowiek ze swoją głupotą. ☺ Każdy głupek czy psychiczny oskarża o to wszystkich oprócz siebie ☺

Gość gość
Właśnie to, że tak się wszystkimi przejmujesz jest głupie. Może masz nerwicę natręctw

Gość gość
czuje się z tym dobrze , że jestem gupi. i nawet mam do Ciebie MizantropiaOdraza1994 wzwód. czy to jest też gupie , zę mi penis twardnieje gdy się tylko pojawiasz?

Gość gość
Też mi rozterka egzystencjalna widzieć kogoś z nie pomalowanymi pazurami u nóg i cierpieć. Znam osobę, która ma tego typu problemy. Dlaczego kobiety z nie pomalowanymi pazurami chodzą w sandałkach czy szpilkach z odkrytymi palcami. Dlaczego tyle kobiet ma krótkie włosy, to jest obleśne. Jak można mieć nadwagę i ubierać obcisłe rzeczy. Jak można mieszkać na wsi, nie mieć prawa jazdy i nie studiować. Jak można mieszkać w Krakowie i nie chodzić do teatru. Przecież tyle ich tu jest. Takie problemy mają "mądrzy" ludzie. Moja znajoma konkretnie

Gość gość
Ty od Namysłowa, masz długie włosy może?Inaczej nie masz szans. Musisz interesować się historią, słuchać porządnej muzyki, najlepiej black metalu

Gość gość
zastanawia mnie jak można chcieć tylko pierdzieć a się zesrać?