Gość gość Napisano Październik 5, 2016 Jestem młodą dziewczyną, mam męża i syna. Nie pracuje i nigdy nie pracowałam, nie mam takiej możliwości bo syn choć ma kilka lat to nie ma mi kto z nim zostać w domu w razie choroby, a często choruje i musi zostawać w domu zamiast iść do przedszkola. Jestem nieszczęśliwa. Siedzę w domu całymi dniami i leżę w łóżku tylko ugotuje obiad coś posprzątam i to wszystko. Męża nie ma w domu bo w delegacje wyjeżdża za granicę po 4-5 tygodni. Wraca na tydzień i się w ogóle mną nie interesuje... Nie okazuje uczuć, nie dba o nasz związek, jest zajęty po prostu czym innym. Mało co ze mną rozmawia a jak go nie ma to przez telefon lubi rozmawiać. Strasznie źle się czuje. Na dodatek proszę mnie za to nie osądzać wydaje mi się ze kocham innego mężczyznę. Trwa to już ponad rok.Nigdy nie zdradziła swojego męża. Z tamtym mężczyzną się nie spotkam ponieważ mieszka bardzo daleko. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Raz w życiu widzieliśmy się pare godzin i on jest cały czas w moim sercu. Wiem że nigdy nie będę z nim. Czasami mam myśli samobójcze. Myślałam żeby iść do pracy żeby jakoś wykombinować opiekę dla syna. Zastanawiam się nad kupnem psa żeby mi ktoś towarzyszył przez cały dzień. Nie wiem naprawdę co robić ze swoim życiem. Proszę doradźcie mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach