Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACECI ZE ZNAKU WAGI JACY SA?

Polecane posty

Gość gość

FACECI ZE ZNAKU WAGI JACY SA?

Gość gość
znam kilka kobiet i facetow wag, nie przepadam za nimi. nie w moim typie ludzie. zbyt powazni, na serio, nie moje poczucie humoru. upierdliwosc.

Gość gość
Upierdliwi. Okropni. Wydaje sie takiemuze jest Bog wie jaki piękny i madry, zarozumiali. W zwiazkach despotyczni.

Gość gość
o tak, teraz pracuje z dziewczyna waga, kilka lat mlodsza a zarozumiala po chuyu

Gość gość
upierdliwi chamscy niekulturalni zero taktu

Gość gość
byłam z wagą, i znam parę.Przede wszystkim leniwi.Niezdecydowani ,żyją mrzonkami " kiedyś ... coś tam".Lubią żyć na cudzy koszt.Próżne, lubią dobrze wypadać w oczach świata i ludzi .Faceci typ piotrusia pana, i na biednego misia słodki, romantyczny niezaradny.Po to ,żeby wygodnie ustawić się na cudzych plecach.Nie polecam

Gość gość
to ja bym raczej powiedziała, ze odwrotnie...pracowity i kreatywny, ale bardzo niezdecydowany, chwiejny i często zmieniający zdanie

Gość gość
tak mialam epizod z takim 20latkiem jak mialam 16lat. szybko sie zaczelo i szybko skonczylo choć było jakies magnetyczne przyciaganie. mial wiele panien rownolegle. ale baran, lew nie lepszy - oni wszyscy z jednej gliny.