Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobmy happening!!! nie zachodzmy w ciaze!!!

Polecane posty

Gość gość

Przez czas trwania rządów PiS!!! I zobaczymy jak ustawa aborcyjna wpłynęła na dzietność. Mam jedno dziecko, chciałam mieć więcej, ale chciałam korzystać z postępu medycyny i nie rodzić dziecka z wadą genetyczną. Nie mam wyboru. Nie ma więcej dzieci!

Gość gość
ja tam i bez happeningu nie zamierzam miec więcej dzieci.

Gość gość
tez o tym dzisiaj pomyslalam. to jest jedyna opcja

Gość gość
Bardzo dobrze dla dobra kraju powinno się wam udostępnić sterylizację .Niech geny durnoty gina .Nie zachodźcie !

Gość gość
Niestety zachodzić to będą tylko patole dla 500+. Czyli elektorat PiS. Skoro piszesz że tak będzie lepiej :)

Gość gość
Ja też nie zajde teraz w drugą ciążę. I tyle.

Gość gość
Przyłączam się!

Gość gość
PIS??? To dla rządu ja mam zachodzić albo nie? Żeby komuś zrobić na złość? I tak jak ktoś chce usunąć to zwyczajnie to robi. Podziemnie nie zniknie a wręcz będzie się rozwijało. A co do PIS, przecież oni są przeciwni żeby cokolwiek zmienić w ustawie aborcyjnej. To nie PIS chce tych zmian.

Gość gość
Ja napewno nie zajde w kolejna ciaze. Druga ciaze poronilam, i bede miala strach ryzykowac teraz. Mam ju syna i na nim sie skupię.

Gość gość
Chcą chorych dzieci. To nie będzie żadnych

Gość gość
Jakby PIS nie chciał zaostrzac ustawy to odrzucilby ja razem z ta o liberalizacji aborcji. I To nie jest projekt społeczny zrozumcie to wreszcie tylko fanatyków z tej chorej organizacji Pro Life!

Gość gość
Nie zachodźcie! Wspaniały pomysł. Ludzkość to jednak schodzi na psy. W mediach coś powiedzą, nawet kłamstwa i manipulacje, coś tam taka jedna z 2 usłyszą, dopowiedzą sobie i na tej podstawie podejmą decyzję o posiadaniu dzieci. Brawo! Na złość babce odmrożę sobie uszy. Mam nadzieję, że nie macie więcej niż 22 lata.

Gość gość
Gościu z 9:51 - ale z ciebie sztywniara. Serio nie potrafisz odróżnić żartu? Zarzucasz innym, że dają się manipulować, a sama bezkrytycznie przyjmujesz wszystko, co przeczytasz .

Gość mlodanaskrajustarosci
Ja w ciaze nie zajde bo się po prostu boje, a nie by komuś robić na złość. Nie chce wychowywać dziecka z wadami genetycznymi bo nie chce sobie i jemu zniszczyć życia. Nie chce poronić i bać sie o własny los w związku z tym, a w mojej rodzinie poronienia się zdarzaja bardzo często. A jak mnie zgwałcą to gwałciciel pozostanie bez winy gdyż nie zgłoszę gwałtu, ponieważ wtedy bede musiala urodzic.

Gość gość
I bardzo dobrze popieram - bezmozgie lemingi nie zachodzcie w ciaze, zreszta wam przmusowa sterylizacja sie nalezy

Gość gość
Ja tez sie boje zajsc w ciaze. Drugie dziecko stracilam i zostalam potraktowana jak smiec i ja i moje dziecko !! Chca, zeby kobiety rodzily dzieci chore i z wadami, a pomocy zadnej, psycholog ? Zapomnij. Po tym co przeszlam chciałabym miec jeszcze dziecko, ale nie w tym kraju, nie z takim traktowaniem i brakiem opieki.

Gość gość
dziś serio, nie potrafię, a po tym czego się naczytałam z okazji tej całej nakręconej histerii, jestem skłonna uwierzyć, że ludzie tak na poważnie.