Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ArianaMist

Moi rodzice przetrzymują mnie w domu ?

Polecane posty

Witam mam 17 lat mieszkam z pedantyczną mamą a ojciec mieszka za granicą ....Moi rodzice dali mi definitywny zakaz wychodzenia z domu od po do pt nie dając żadnego sensownego argumentu. Ostatnio rozmawiając z moim chłopakiem doszliśmy do wniosku iż moi rodzice trzymają mnie w domu wbrew mojej woli . Zdarzało się też również iż moi rodzice wyrzucali mojego chłopaka z domu robiąc nam ogromną awanturę. Długo rozmawiając na ten temat zastanawialiśmy się czy może nie iść do kuratora z tym i czy by nam czegoś nie poradził ,jednak nie jestem do końca pewna ...Chciała bym się poradzić w tej sprawie ponieważ nie jestem do końca przekonana czy udanie się do kuratora będzie dobrym rozwiązaniem wręcz boje się ze po tym rodzice kompletnie zakaża mi kontaktu z moim chłopakiem a rygor w domu się zwiększy . Dodam również iż mam dwójkę starszego rodzeństwa w wieku 22 i 24 lat rozmawiając z nimi często słyszę iż mogli wychodzić na różnego rodzaju imprezy oraz spożywali alkohol ,jednak rozmawiając z rodzicami i podając im rzeczowe argumenty ciągle słyszę jedno i to samo "puki mieszkasz pod moim dachem i jesteś na moim wyżywieniu to nie masz prawa głosu " . Proszę o rade .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować