Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze mojego syna jak go wyrzucic z domu

Polecane posty

Gość gość

Wyrzucic wydzedziczyc i zamknac temat jak to zrobic ma prawie 20 lat

Gość gość
współczuje chłpakowi, że ma takie ludzkie g***o za matke i lepiej niech sam ucieka od ciebie jak najdalej...

Gość gość
Jeżeli jest zameldowany w lokalu, to nie możesz go wyrzucić.

Gość gość
A co takiego Ci zrobił? W końcu sama go wychowalas..

Gość gość
To nie kwestia syna tylko jego otoczenia i tego jak on je pojmuje. Nie ty jedna masz takie odczucia. Mamy młodzież po transformacji ustrojowej, której sami przecież chcieliśmy. Nawet więcej, jeszcze nie po transformacji tylko w jej trakcie. Czyli może być gorzej.

Gość gość
Matka wychowala debila a potem narzeka na to jak go wychowala

Gość gość
Skoro go nienawidzisz musi być bardzo złym człowiekiem. W takim razie, w imieniu społeczeństwa bardzo Ci dziękujemy za wychowanie kolejnego potwora.

Gość gość
Matki nie intetesuja się swoimi dziećmi od najmłodszych lat, ani ich nie wychowują, nie szkolą, bo pewnie "czasu" nie miała. Później z takiego wychodzi wszystko

Gość gość
Jestem jego ojce i mieszkam z nim od 5 miesiecy ale moj syn nie jest do zycia czlowiekiem musi przejsc terapie zyciowa 5 lat pod mostem dobrze mu zrobi

Gość gośćlaluna
Moja siostra ma takiego syna,jezeli jest pelnoletni moze pani wystapic do sadu o weksmitowanie syna ,poprzec to dowodami,poniewaz synojej siostry zadawl sie z lumpiarskim towarzystwem,nie pracowal,pasozytowal,wynosil z domu dla tych bandziorow,ijany do domu przychodzil,z gory uprzedzam,ze moja siostra dobrze go wychowywala i interesowala sie nim,ale dzieci kto wychowal ,ten wie,ze,dzieci wykorzystuja swoich dobrch rodzicow,a te ktore musza pomagac,to sa w porzadku ucza sie i pracuja,nawet do macdonaldsow chodza do pracy i niech nikt tu mi nie wali gnojem na rodziow wspolczuje autorce i zaznaczam ma prawo wyksmitowac syna za wyrokiem sadu,bo pasozyta trzymac do samej smierci,napisze iecj,syn mojej siostry opamietal sie jest obecie zonaty ma dzieci i dziekuje matce i zadoscuczynia za swe bledy,naprostowal sie jak kopa w tylek dostal

Gość gość
Musze to zrobic ten czlowiek nie nadaje sie do zycia opryskliwy wulgarny chamski czuje domnie jakis zal ale ja sie w nic nie bawie jak nie pasuje do niech spada boze nikogo nie nawidze bardzej niz wlasnego syna