Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawa czy Toruń?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcę spytać gdzie jest lepiej mieszkać według Was- w Warszawie czy w Toruniu? Większość moich przyjaciół (bliskich mi bardzo) wybiera Toruń, nie wyobrażają sobie rozstania ze mną, tak samo jak i ja nie wyobrażam sobie obcego miasta, są mi zbyt bliscy, dlatego zaczęłam zastanawiać się nad studiami w Toruniu, chociaż nigdy mnie tam nie ciągnęło... jak tam naprawdę jest, jak wygląda studenckie życie, jacy są ludzie? W Warszawie jestem często, ale na parę godzin, zauroczyłam się tym miastem, ale nie umiem go na tyle ocenic, na ile bym chciała. Pomożecie?

Gość gość
Mieszkam blisko Torunia i polecam. Wspaniale miasti, lubie tam jezdzic tyle, ze ja oceniam pod katem turystycznym.

Gość
tez kiedys chcialam studiowac w Toruniu.;)

Gość gość
Zrób inaczej. Pojedź na tydzień do Warszawy, pomieszkaj tam trochę i zobaczysz jak to jest. Później zrób to samo z Toruniem. Sama będziesz mogła ocenić, gdzie lepiej będzie się Tobie żyło. Noclegi znajdziesz na bardzo fajnym portalu, gdzie mają bardzo dużo ciekawych ofert. http://otonoc.pl/noclegi-Warszawa http://otonoc.pl/noclegi-Toru%F1

Gość gość
To dobry pomysł z tym nocowaniem, ale przez tydzień Warszawy nie poznam, nie wiem jak z Toruniem

Gość gość
Toruń- ładniejsze miasto, mniejsze korki, mniej czasu na dojazdy itd :)

Gość gość
A no i bedziesz miała blisko znajomych, a to tez jest wazne :)

Gość gość
Ja mieszkam w Toruniu. Przyjechałam tu na studia i zostałam. Miasto jest świetne, ma swój klimat. Starówka żyje cały czas, czy w dzień czy w nocy :) Dużo pięknych miejsc, dziesiątki klimatycznych knajpek i uliczek :) Sporo wydarzeń kulturalnych, jest tu wszystko i zawsze coś ciekawego można robić. W warszawie nie mieszkałam, to nie wiem, ale ja nie chciałabym mieszkać w większym mieście, te korki i godziny zmarnowane na dojazdy.. U nas wszędzie jest dość blisko. Za to w Wawie więcej jest możliwości pracy, no ale też większy wyścig szczurów po nią, zależy co kto chce robić w życiu.. Jeśli ktoś jest specjalistą w jakiejś dziedzinie, ma konkretne wykształcenie, to nie zginie w Toruniu :)