Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wołyń

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że to dobry pomysł, aby młodzież szkolna oglądała ten film? Dobrze, że reżyser przypomniał o tej masakrze Polaków i ludobójstwie dokonanym przez ukraińców. Ale mojej córki nie chce puścić na ten film, bo jest bardzo wrażliwa i takich filmów nie lubi. A cała jej klasa się na ten film wybiera . Uważam, że na takie filmy jak WOłyń, Warszawa 44 czy Smoleńsk nie powinno być szkolnych spędów do kina, kto chce niech ogląda indywidualnie.

Gość gośćśćć
a ile ma lat?

Gość gość
ja takich filmów też nie lubie oglądać, mam później koszmary

Gość gość
taki drastyczny film powinien być dozwolony od lat 18

Gość gośćśćć
no to czas najwyższy żeby zobaczyć że życie to nie piękna bajka. Życie to k***a i trzeba się do tego życia przygotować, a taki film tylko pomoże otworzyć oczy na to jacy naprawdę są ludzie i co potrafią drugiemu człowiekowi zrobić. Nie mozna wiecznie żyć w ułudzie, w poczuciu że świat jest piękny a ludzie dobrzy.

Gość gośćśćć
no tak do łóżka z facetem od 15, ale do kina żeby zobaczyć kawałek tragicznej historii Polaków to od 18 :o

Gość gość
20.09 -dokładnie...a jak obejrzy panna film to może przeżyje jak jej sąsiedzi zaczną nagle święcić noże .Będzie wiedziała co się szykuje .

Gość gość
Gdyby chcieć ukazać to w miarę realnie to film przebiłby Piłę Teksańską Masakrę i całą resztę slasherów Hollywood :O

Gość gość
na taki film mlodziez powinna chodzic, ale blizej 17/18 lat