Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszcze koledze żony

Polecane posty

Gość gość

Poznałem 4 miesiace temu na silownie gościa który pomagał mi się wdrożyć w ćwiczenia, facet spoko, bylo sporo tematow do rozmowy wiec zaprosil mnie z zona na grila do siebie i sie zaczelo... poznalem wtedy jego zone, ladna, zabana, w domu porządek ale mysle sobie "comi tam, z ladnej miski sie nie najesz" moja zona wyglada normalnie, gotowac nie lubi, sprzatac tez nie bardzo bo od zawsze ja wiecej sprzatalem i gotowalem. Z czasem zaczalem dostawac zaproszenia od kumpla kilka razy w tygodniu, to na piwko to na meczyk czy karty, w domu za kazdym razem porządek, czysciutko, pachniutko, obiad na stole, i ta domowa atmosfera a ona(jego zona) zawsze uśmiechnieta, rozmowna, i zawsze wyglada jak milion dolarow...nie mialem wczesniej wielu kumpli nie nie wiedzialem jak wyglada ich zycie rodzinne, ale porównujac zycie zmoja kobieta do ich zycia to jakis marny zart... od miesiaca nawet nie chce mi sie rozmawiac z moja zona, wiecznie naburmuszona i zla ze chodze na silownie, ze chce gdzies wyjsc(nawet znia) ze wymagam zeby pomogla ugotowac czy wysprzatac... nie wiem co mam robic..

Gość gość
uspij gnoja i podmien zony. moze nie zauwazy

Gość gość
zobaczył lepszą dupę od swojej żony i już o swojej zapomniał, jak tak można

Gość gość
współczuję twojej żonie

Gość gość
Współczuję. Ale kobietę wybrałeś. To trochę jak z domem. Zobaczyłeś wypasiony dom kolegi i masz 3 wyjścia: wymienić dom na lepszy (to trudniejsze niż się wydaje), zrobić remont lub się pogodzić z tym, jak jest (ew. czekać, aż Ci się dom zrujnuje bo strzeliłeś mu focha).

Gość gość
widzialy galy co braly a teraz placz jak to ci zle i niedobrze, trzeba bylo nie brac pierwszej lepszej z brzegu :)

Gość gość
Żona kolegi jest przede wszystkim młodsza no i dba o siebie, zero porodów za sobą. A moja locha co? Siedzi przed tv, żre ćipsy które popija colą i rodziła już 3 razy. :o

Gość gość
Ja jestem zadania z kim przystajesz takim się stajesz i mam tu na myśli bycie z kimś w związku. Koleś jest z******ty to ma z******tą żonę. Związki powinny tworzyć zgraną drużynę, ty jak widać w d***e masz swoją partnerkę więc nie wiem na co liczysz ? :O

Gość przerost tresci nad forma
gdyby temat założyła kobieta i pisała o swoim faceci to 90% odpowiedzi byłoby w stylu zostaw knura :D

Gość gość
nie mam jej w d***e!jest moją żoną, ale od kilku lat to ja musze sprzątać prać prasować a ona wieczne wymówki bo nie ma czasu,pracujemy po tyle samo godzin a wracając do domu prawie wszystko robię ja, nic dziwnegowiec w tym ze jestem zafascynowany dziewczyna ktora w domu robi prawie wszystko i do tego jest wysportowana i zawsze usmiechnieta

ty wysportowny nie jestes wiec co sie zonie dziwisz :D zona kolegi tez by z ciebie zrobila kucharke i sprzataczke bo taki masz charakter i taki twoj los :D on ma inaczej bo jest inny ot caly sekret to nie wina zony ze jestes gamon :D

Gość gość
ostatnio tak ładnie zalotnie na mnie spojrzała kolegi żona gdy byłem u niej pod jego nieobecność... chyba się jej podobam....

Gość gość
Ubezpiecz świnie i podtruwaj aż sie swinia przekreci

Ubezpiecz świnie i podtruwaj aż sie swinia przekreci > zdajesz sobie sprawe ze za podżeganie oraz usilowanie podzegania jest karane jak sprawstwo a w wypadku morderstwa to dosc surowa kara :D ? mogloby sie zdarzyc nawet tak ze autor by otruł żone, nie zostal za to ukrany np. gdyby byl niepooczytalny a ty bys poszedl siedziec na wiele lat :D

Gość gość
po prostu sie rozwieź i czekaj aż superbabki będą sie zabijały o Ciebie :) żona się ogarnie i będziesz do niej wracał na kolanach a ona... będzie już miała świetnego faceta i będzie szczęśliwa

Gość gość
łysy i coraz szczuplekszy ten kolega... mam nadzieję , że ma raka....piękna ta jego żona.... ech....

Gość gość
oczywiście w razie czego na pewno będzie Cię chciała :D złoto ciągnie do złota a żelazo do żelaza

Gość gość ktory wie
Czy autor tu zaglada? Chyba mam pewna teorie co do tej znajomosci.

Gość gość
Jak masz dość żony to się rozwiedz nie marnuj życia jej i seojego