Gość gość Napisano Październik 5, 2016 Potrzebuję obiektywnych opinii. Jest w moim życiu chłopak, znamy się od kilku dobrych lat(nastoletnie czasy). Teraz mamy po 24 lata. Nigdy nic więcej nas nie łączyło. Ja byłam w jednym dłuższym związku, w którym nie byłam szanowana i brakowało mi czułości. Po zerwaniu mój przyjaciel bardzo mnie wspierał, imprezowaliśmy w szerszym gronie. Po jednej z takich imprez całowaliśmy się. Wtedy uznaliśmy to za incydent i nie wracaliśmy do tematu. To było jakieś dwa lata temu. Przez ten czas zdarzało nam się chodzić na te same imprezy i po alkoholu coś nas do siebie ciągnęło. Natomiast na trzeźwo raczej się nie widujemy, a gdy rozmawiamy o pijackich wybrykach, on twierdzi, że na trzeźwo do mnie nie 'podbija', bo zawsze byłam dla niego niemal jak siostra i ciężko mu zmienić punkt widzenia. Tak czy siak jest bardzo uczuciowy,delikatny, czuły i wyrozumiały. Kiedy już jesteśmy gdzieś razem dba o moje bezpieczeństwo, całuje mnie nie tylko w usta, ale czoło, policzek, dłonie. Głaszczę, uważnie słucha, razem się śmiejemy. Kilka razy nawet zdarzyło nam się ze sobą przespać i bardzo dobrze to wspominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach