Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczonymężczyzna

DZIEWCZYNA mi nie wybaczy

Polecane posty

Gość Zrozpaczonymężczyzna

Mam 26 lat a moja luba 20. Do wczoraj była dziewicą. Ja sex uprawiam od ok. 8 lat. Jesteśmy razem juz 3 lata, w koncu doszło do zbliżenia. Problem w tym że ja za bardzo miałem ochotę i zapomniałem się. Moja dziewczyna była zestresowana, trzęsła się i ogólnie nie była pewna. A ja po prostu na szybko i bez czułości wpychałem się w nią na siłę. Płakała ale ja tylko uciszałem ją i mówiłem że zaraz bedzie miło. Była strasznie sucha jak w nią w koncu weszłem. Zrobiłem co miałem zrobić i poszedłem spać. Zostawiłem ją od tak zapłakaną. Rano znalazłem list na łóżku że musi wszystko przemyśleć. Co zrobić zeby jej nie stracić?

Gość gość
pierdolnąć się w swój głupi, samczy łeb, a później przeprosić i prosić o wybaczenie. zepsułeś jej jeden z najważniejszych momentów w życiu, który może naznaczyć jej życie seksualne i miłosne (zakładając, że z tobą nie będzie). nie zasługujesz na dziewczynę. jesteś dowodem na absolutny brak wyczucia i samcze myślenie u mężczyzn. pomyśleć, że byłeś z nią przez 3 lata i mogłeś to tak spierdolić. (to bycie z nią oceniam relatywnie, tzn. wątpię, żebyś nie zaliczał w międzyczasie dziewczyn, ale to nie moja sprawa).