Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja nie chcę by kobiety mnie podrywały, bo to ja robię pierwszy krok.

Polecane posty

Gość gość

Jak podoba mi się jakaś kobieta, wtedy pierwszy wychodzę z inicjatywą, przedstawiam się, uśmiecham, proponuję kawę przekąskę spacer, nie zgrywam kogoś kim nie jestem, tylko biorą się do dzieła. I choć czuję, że czasami zrobię z siebie kretyna nie paraliżuje mnie to, wręcz przeciwnie, motywuje mnie. A kiedy uda mi się zdobyć numer telefonu pierwszy się kontaktuję, dzwonię wysyłam wiadomość i cokolwiek, byle tylko dziewczyna nie męczyła się z niewiedzą czy zależy mi czy nie. Czy dobrze postępuję? Czy może mógłbym zrobić jeszcze coś? :)

Gość gość
Trzy słowa: frien zone, stalker i desperat

Gość gość
Jestem kobietą i powiem Ci tak: bardzo dobrze robisz! Zawsze tak było, że to faceci robili "pierwszy krok" a dziś wszystko się odwróciło i to panowie łaskawie czekają aż zostaną "poderwani". Ciekawa jestem czy masz kogoś, czy ciągle jesteś sam w jakim jesteś wieku. Jeśli "odpowiednim" do mojego, to może zaprosiłbyś mnie na kawę? Jeśli się tu jeszcze pojawisz oczywiście. Pozdrawiam.

Gość gość
A czy kobiety są dziewicami?

Gość gość
dziś - chyba frienD zone jeśli już a nie frien zone . Friend- tj. przyjaciel.

Gość gość
No lale tutaj będą zachwycone, odwalasz całą robotę, a one nie muszą kiwnąć palcem. Ale i tak uważam, że ten wpis to zwykła podpucha jakiejś księżniczki.

Gość gość
Akurat ja wiekowo już dawno nie jestem "lalą" ale zawsze tak było, że mężczyzna "dyktował warunki" a kobieta "wyznaczała granice" we wzajemnych relacjach. Dzisiejsi mężczyźni to "ciepłe kluchy", a mnie się marzy mężczyzna, który PIERWSZY: wychodzie z inicjatywą, przedstawi się, uśmiechnie się, zaproponuję kawę, przekąskę, spacer, nie będzie zgrywał kogoś kim nie jest, tylko weźmie się się do dzieła: pierwszy nawiąże ze mną kontakt, zadzwoni, wyśle wiadomość, żebym nie męczyła się z niewiedzą czy zależy mu na mnie czy nie. JEŚLI ZNAJDZIE SIĘ TAKI - przysięgam!- nieba mu przychylę. Gdzie ci mężczyźni-gdzie??? Ech! marzenia, marzenia...

Gość gość
gość dziś [12:41 A mnie się marzy spokojna dziewica, bez nałogów i uległa. Ale niestety życie to nie ****ajka

Gość gość
Dziewice to ma alkoholik poznany w klubie który ją śmiga na 4 randce

Gość gość
dziś - nie wszystkie kobiety chadzają do klubów. Nie mierz wszystkich jedną miarą.

Gość gość
A ja nie mam zamiaru podrywać kobiet, bo same mnie zachęcają i zapraszają na kawę lub coś więcej...interesujący facet nie musi uganiać się za kobietami, to kobiety uganiają się za nim.

Gość gość
Podobnie jest z interesującymi kobietami.

Gość gość
Oczywiście. Dlatego jeśli kobieta narzeka, że mężczyźni nie starają się o nią, to znaczy, że nie jest warta tych starań. Atrakcyjni ludzie obu płci nie mają powodów do takiego narzekania.

Gość gość
Najpierw:"Zawsze tak było, że to faceci robili "pierwszy krok" a dziś wszystko się odwróciło i to panowie łaskawie czekają aż zostaną "poderwani"." ...a za chwilę: "Ciekawa jestem czy masz kogoś, czy ciągle jesteś sam w jakim jesteś wieku. Jeśli "odpowiednim" do mojego, to może zaprosiłbyś mnie na kawę? " Nie to, żebym się przypierdzielał, ale czy To nie jest właśnie robienie pierwszego kroku przez kobietę? W końcu "zapraszam Cię na kawę" oraz "zaprosisz mnie na kawę?" to jedno i to samo. Pierwszy krok.

Gość gość
Edzia to Ty? Tak dawno nie pisalas jako facet. Zaloz jeszcze kilka takich topikow. Ludzie beda mieli beke:D

Gość gość
Mogę zaprosić gdzieś dziewczynę, ale tylko wtedy, gdy ona wyśle mi wcześniej bardzo wyraźny sygnał, że też jest zainteresowana, że będzie ją na to stać. Bo to o wielu sprawach świadczy. Jeżeli nie, to niech spada. Nie będę biegał za jakąś próżną i śmieszną księżniczką.

Gość gość
Absolutnie nie biegaj. Zawsze pamiętaj, że możesz się przewrócić i podrzeć rajstupki . I głupio będzie z taką dziurą lub dziurami, o oczkach nie wspominając.

Gość gość
Jeśli to miało być śmieszne to powyżej, to opowiedz koleżankom z gimnazjum, może chwyci.