Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brawo dlaopozycji za działanie antypolskie

Polecane posty

Gość gość

Brawo ,dzięki wam Europa mysli że mamy w Polsce średniowiecze i nie mamy demokracji. Ludzie którzy chodzą w tych marszach powinni się wstydzić. Oglądałam wczoraj debatę w UE, to jest cyrk, Niemcy niech się zajmą swoimi gwałconymi kobietami prze uchodźców a nie tym że nasz sejm poddał do dyskusji PROJEKT OBYWATELSKI, obywatele mieli prawo taki projekt stworzyć, co z tego że dziwny i na szczęście PIS go odrzucił, ale szacun dla nich że go przyjął, świadczy to o nich że chcą rozmawiać z ludźmi.Moje "koleżanki" które wstawiały zdjęcia z tego marszu są albo lesbijkami, albo nie mają dzieci i facetów , k....to kto walczy o prawa kobiet? no na pewno 100 procentowe kobiety buhahahaha

Gość gość
Zwolennicy PO nie mysla samodzielnie.

Gość gość
dokładnie, wstyd dać sie tak wodzić za nos i uważać sie za osoby inteligentne

Gość gość
Precz z dyktaturą kobiet-krzyczy jedna inne bezmyślnie powtarzają ,nie wiedzą co krzyczą i za czym protestują po prostu ciemna masa

Gość gość
ty autorko tak na serio nie ogarniasz otaczającego ciebie świata i ujawniasz swoje tragicznie ciasne horyzonty i prymitywizm myślenia, czy po prostu trollujesz?

Gość gość
powielaja kłamstwa lewicy

Gość gość
, nasz sejm poddał do dyskusji PROJEKT OBYWATELSKI, obywatele mieli prawo taki projekt stworzyć, co z tego że dziwny i na szczęście PIS go odrzucił, ale szacun dla nich że go przyjął, świadczy to o nich że chcą rozmawiać z ludźmi. niunia, gdyby przyjał oba projekty oywatelskie a nei tylko ten jeden to by znaczyło ze chce rozmawiać z ludźmi i wyposrodkować. Naprawde trzeba ci tak proste rzeczy tłumaczyc?

Gość gość
.Moje "koleżanki" które wstawiały zdjęcia z tego marszu są albo lesbijkami, albo nie mają dzieci i facetów , k....to kto walczy o prawa kobiet? no na pewno 100 procentowe kobiety buhahahaha i ty sie dziwisz , ze słowo kolezanki musisz pisać w cudzysłowie, pewnie nikt nie lubi takiej wrednej suczy. A co do uczestników marszu to sama widziałam pary mieszane z dziećmi

Gość gość
do 9:58 od razu atakujesz autorke nazywając ja wredną suczą ,całe to wasze srodowisko jest jakieś dziwnie agresywne

Gość gość
9;48 hahaha dobre z tymi ciasnymi horyzontami światłe i inteligentne kobiety o szerokich horyzontach powinny sie bzykać jak ssaki wszak pochodzą od małpy a potem sie skrobać, a te ciemne nie inteligentne wierzące że pochodzą od jakiejś istoty wyższej powinny myślec nad konsenkwencjami swoich czynów i głeboko zastanowic sie nad życiem

Gość gość
i te ciemne masy mocherów kture rodzadziedzi beda pracowa na te lezbijskie i gjowskie emerytury