Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też zauważyliście że młodzi ludzie są teraz strasznie schorowani ?

Polecane posty

Gość gość

80-90 latkowie to wiadomo mają choroby ze starosci jak reumatyzm, skleroza itp, ale są zdrowi jak konie... a zobaczcie na obecnych 30-40 latkow, biora leki na wszystko, nie mowiąc juz o młodszych 0 - 30 lat - ci to dopiero patologia, co drugi ma alergie, astme, jakies nietolerancje pokarmowe, celiakie, zespoly jelit drażliwych, zaparcia, bezdech senny, po prostu dziesiatki róznych chorób... doszło do tego, ze dziecko w ciągu swojego zycia zeżarło więcej leków niz dziadek 85 lat , antybiotyk co rok

nie ma selekcji naturalnej, środowisko coraz bardziej syfiaste, tryb życia nędzny - to i chorób masa oczywista oczywistość :)

Gość gość
i uzależnieni od picia piwa i energetyków p***b..... pokolenie

Gość gość
zeby zdrowym byc to trzeba surowizne jesc jestes tym co jesz a tylko sórowizna wszystko dostarcza bo gotowane przetworzone jedzenie to martwa zywnosc było takie zoo gdzie w ramach oszczednosc dawano ludzikie zarcie i co zwierzeta zaczełu zdychac i dopiero jak wrucily do naturalnego zarcia przestały zdychac

Gość gość
Poznikaly małe sklepiki a pojawily sie molochy z przetworzoną żywnością. W hiper marketach idzie sie na ilosc a nie na jakość. Podziękujmy levactwu, ktory zniszczył polską żywność a tak jak Tusek i Kłopaczowa mowili żeby karmić sie w Biedronce :o

Gość gość
Warzywa bez oprysków nie rosną a jeśli już to są po prostu niedobre. Spadają jabłka, gruszki i inne owoce zgnite juz na drzewach zanim dojrzeją. Tak wygląda mój ogród. Moja diagnoza i obserwacje:celowe trucizny. Zacznijcie interesować się tematem. Kto i w jakim celu to robi. Podejrzewam, że ze zdrowiem jest to samo.

Gość gość
To nie tylko niezdrowa zywnosc. To przede wszystkim przymusowe SZCZEPIENIA ktore okaleczaja zdrowie dzieci do konca zycia i czynia z nich dozywotnich klientow aptek. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Im wiecej ludzi schorwanych, z dolegliwosciami, tym wiekszy zysk dla karteli farmaceutycznych.

Gość gość
Ja tez jestem 89 i zauwazam u mnie i młodszych roczników straszne problemy z kręgosłupem...zwłaszcza wysokie osoby maja koszmarne problemy :-\ wszystko wina dźwigania nadmiaru makulatury do szkoły przez 12lat, słabego wf ( może by stawiać na ogolnorozwoje ćwiczenia zamiast wyczynowych? Nie każdy jest w stanie biegać) i siedzenia w ławce po 8 godzin...

Gość gość
Mam 35 lat i nigdy nie bylem chory poza przeziebieniem.

Gość gość
skażone jest powietrze, gleba, woda, jedzenie wszystko przez pazerny chciwy kapitalizm, jak wprowadzimy komunizm wszystko się odmieni :-)