Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wg was do czarnego plaszcza mozna zalozyc brazowe buty??ktora sie zna?

Polecane posty

Gość gość

czy wg was to nie obciach zakladac do czarnego plaszcza brazowe buty?? jesli nie to jakie dodatki i w jakim kolorze do tego czapka oraz szal ?

Gość gość
Do czarnego kazdy kolor

Gość gość
Boże kobieto przecież to proste i oczywiste jak 2+2 :o przecież sa płaszcze łączone czarne z brązem z khaki z czerwienią z granatem. No halo! Gdzie Ty żyjesz? Na innej planecie? :P Czarny płaszcz brązowe buty brązowy szal i wystarczy. Torebkę możesz mieć brązowa lub czarną. Szal czarny a czapkę brązową i rękawiczki.

Gość gość
co za kretynki nie znające się na łączeniu kolorów. zapamiętajcie kretynki i ty autorko ,że brąz nigdy nie wygląda dobrze z czarnym i nie należy łączyć brazu z czarnym w modzie.wygląda to paskudnie.

Gość gość
dzięki dziewczyny za wypowiedzi.nie znam się łączeniu kolorów własnie:( nie umiem dobierać dodatków tak by pasowały do siebie jesli zaloze czarny plaszcz i granatowe dzinsy oraz brazowe buty i brazowy szal to jaki kolor wtedy czapki bedzie najlepszy? nie wiem nawet jaka czapke kupic na zime teraz by do wszystkiego pasowala:(

Gość gość
wbrew powszechnej, mylnej opini czarny wcale dobrze nie laczy sie ze wszytskim, zwlaszcza wlasnie z brazowym :O moze jesli jest to bardzo jasny braz, wpadajacy bardziej w bez niz braz, ale nie z typowym brazem :O

Gość gość
to czapka tez brązowa,ale mnie nie pasują do tego granatowe jeansy

Gość gość
Absolutnie nie można!!! A wy bez wytycznych to się ubrać nie potraficie nawet? :D Ja tam łącze co mi się żywnie podoba, kogo to interesuje jak się ubieram. Żebym miała takie problemy tylko to naprawdę bym była szczęśliwa.

Gość gość
granatowe dzinsy nie pasuja autorko.tylko czarne

Gość gość
Ja tam bym ubrała cokolwiek aby wygodnie.

Gość gość
Autorko, oczywiście , ze można to polączyć. Przecież to klasyka! Nie słuchaj tych wariatek, bo to, ze im sie takie połączenie nie podoba, wcale nie znaczy, że nie jest to modne. Odpal google i zobacz, że takie połączenie niejednokrotnie królowało na wybiegach mody. Te, które ci tu odradzają taki strój, to fanki białych kozaczków, a to już inna bajka bo białe kozaki to stan umysłu.