Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie jest mi wstyd cz. II

Polecane posty

Gość gość

Witam, opiszę Wam dalszy ciąg mojej "przygody" na leśnym parkingu. Otóż wczoraj podczas intymnej sytuacji z moim mężem postanowiłam mu o tym opowiedzieć, mysląc, że go tym podniecę dodatkowo. I co? Zbeształ mnie strasznie, powiedział ze zachowałam sie jak zwykła d******* że obnażyłam sie przed obcym facetem. A przecież ja dokładnie sie rozejrzałam na tym parkingu i byłam na 100% pewna, że nikogo nie było. Jestem wściekła na męża i jest mi przykro. Oczywiście z seksu nic nie wyszło a od dziś ciche dni,

Gość gość
Skoro tak przeżywasz to masz zawszeprzy każdym badaniu ginekologicznym cipki męża i porodzie? ? Zapewne tam się nie wstydzisz obcego faceta ginekologa immęża tak szok. A masz prawo do obecności nawet w szpitalu przy badaniu czy zabiegu. Do tego osoba bliska nas ubezpiecza przed takimi ginekologami jak tem. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
Kurcze zaś ten nawiedzony ktoś z badaniem ginekologicznym i obecnością przy tym męża. A teraz będę niegrzeczna - to mój post i proszę stąd wy - pieer-daa-laććć.

Gość gość
A to ty jesteś z bocznym ginekologiem co rozpiał rozporek!!!!

Gość gość
chyba niepotrzebnie się tym stresujesz. dodatkowo mówienie o tym mężowi to nie był dobry pomysł. raczej go znaszi powinnaś przewidzieć sytuację jaka wyniknie. wielu facetów by to nakręciło - w tym mnie - ale do tego trzeba faceta z jajami.

Gość gość
No właśnie, myślałam, że to będzie dla niego pikantna podnieta. W końcu to nie zdrada. A zareagował jakoś dziwnie, jakbym to zrobiła specjalnie.

Gość gość
A mam juz tego dość. Szczerze powiedziawszy coraz częściej myśle o jakiejs odskoczni.

Gość gość
Odskoczni? To może mała zdrada?

Gość gość
a co sie stalo w szczegolach?opowiedz krotko, bo nie zalapalam sie na cz I. gość 2016.10.06 , czyli jakby sie obnazyla przed obcym facetem ale maz byl przy tym to OK.co wiecej, jakby zdradzala meza ale on patrzyl to tez OK.

Gość gość
Autorka zabawaila się sama w aucie w lesie a jakis grzybiarz ja podglądał.