Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zagrozony

o szok chyba mieszkam z pedalem

Polecane posty

Gość gość zagrozony

Czesc wszystkim. Mieszkam w dwojce z gosciem ktory chyba jest pedalem. Na razie nie wykrecil zadnego numeru ale on sypia nago. Nie bylo by w tym nic dziwnego bo wielu facetow tak robi ale jak rano budzi sie to mu stoi i on tak idzie ze stojacym kootasem do kibla. To normalne? Mi tez czasem rano stoi ale w zyciu bym sie tak nie pokazal przed kims obcym. Czy moj wspolspacz to pedal?

Gość gość
osądzanie drugiego bez dowodu to niewłaściwe . Jeśli jest słabszy od ciebie to zażądaj aby był ubrany , a jak silniejszy to zmień lokum.

Gość gość zagrozony
Na razie nikogo nie osadzam tylko pytam. Nie mam jednoznacznego dowodu, ze to pedal bo jak juz napisalem nie wykrecil jeszcze zadnego numeru. Jednak przyznacie chyba, ze pokazywanie stojacego kootasa do normalnych zachowan nie nalezy. Mieszkalem w zawodowce w internacie potem w technikum w internacie teraz jestem w akademiku na studiach i nigdy nie spotkalem sie z takim zachowaniem. Mam rzecz jasna nadzieje, ze to nie pedal tylko taki luzak ze sie nie wstydzi.

Gość gość
Człowieku, na siłowni, pod prysznicem codziennie widzę cudze wacki. I WCALE CI PANOWIE NIE SĄ PEDAŁAMI, ani nikogo ten widok nie zraża. Tak samo kobiety rzadko się przy sobie wstydzą rozebrać, więc albo prowo, albo jesteś pizdą.

Gość gość
Przecież może mieć taki poranny wzwód codziennie. Chociaż dla mnie jako kobiety to dziwne, żeby się obnażać przed współlokatorką w pokoju do tego stopnia.

Gość gość
Mało widzieliście :D Nie jestescie otwarci przed ludźmi. Ja potrafiłam się kąpać z koleżanką razem pod prysznicem i żadnego szoku nie było

Gość gość zagrozony
Jebij sie w leb kretynie przeciez mi nie chodzi o to, ze on spi czy nawet chodzi po pokoju z golym kootasem tylko ze stojacym kootasem!! Pokazal bys koledze stojaca pale?

Gość gość
Raz po pijaku sobie z kolegą zwaliliśmy nawzajem :D Nie, nie przeszkadza mi sterczący k***s :) Przeczulony jesteś

Gość gość zagrozony
13:00 To juz jest czyste pedalstwo dla mnie.