Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdaliaaa

możliwa ciąża ?

Polecane posty

Witam Z góry dziękuję za głupie komentarze Mianowicie, miesiączkę miałam w dniach 17-21 września. Ostatni Stosunek miałam 27 września. Prezerwatywa został użyta. Partner nie doszedł we mnie, zawsze "wychodzi" chwilę przed. Niemalże następnego dnia po stosunku zaczęły się boleści brzucha i zaparcia, które zbagatelizowałam. Od poniedziałku mam podwyższoną temperaturę (ok 37,2), bolą mnie piersi oraz podbrzusze i jakby jajnik bardziej z prawej strony. We wtorek byłam u ginekolog, która stwierdziła, że za wcześnie na stwierdzenie czegokolwiek. W środę wykonany test ciążowy - negatywny. Możliwe jest, że za bardzo sobie wszystko wmawiam i że ból piersi i brzucha to oznaka nadchodzącej @ ? A podniesiona temperatura to zwykłe przewianie (spacer niedzielny gdzie dosyć wiało) ? Dodam, że @ mam mieć 18 października.

Gość wisienka83
test będzie wiarygodny dopiero w dniach kiedy masz mieć kolejną miesiączkę, wcześniej nie ma co robić bo zawsze wyjdzie negatyw.jeśli chodzi o lekarza też szybko nie potwierdzi, u mnie było tak, że test był pozytyw a lekarka nie widziała.

Wiem, że szanse są znikome, ale to siedzi w mojej głowie. Chyba muszę cierpliwie czekać do @. Ta niepewność prze przeraża

Gość gość
Szanse nie sa znikome, skad ten wniosek? Byl stosunek bez zabiezpieczenia wiec i szanse sa i to spore

Skąd wniosek, że bez zabezpieczenia? Prezerwatywa była użyta, a kończymy zawsze NIE WE MNIE i dlatego mówię, że szanse są znikome. Już edytowałam, że użyliśmy prezerwatywy.

Gość gość
my konczymy? raczej on :)

Gość gość
Na razie za wcześnie zeby cokolwiek stwierdzić i nie warto sobie wmawiac bo objawy przyjda same, spokojnie poczekaj na okres

Wiem, że za wcześnie. Samopoczuciu nie pomagają też symptomy ciąży wyszukiwane w internecie (wychodzi, że wszystkie możliwe objawy odczuwam, a może mój mózg?), a następnie szukanie ich u siebie ...

Gość gość
Skoro się zabezpieczaliście to powinnaś być spokojna. Jesli prezerwatywa to dla was za mało, stosujcie dodatkowe zabezpieczenie. Może to być zel plemnikobójczy np contragel. Jeśli niepokoi Cię Twój stan zdrowia udaj się do lekarza rodzinnego.

Gość gość
Całe szczęście wszystko wróciło do normy. Zastanawiam się też czy połączenie prezerwatywy z liczeniem dni płodnych będzie wystarczającą metodę zabezpieczenia?

Gość gość
Nieplanowana ciąża? Napisz ! Zadzwoń! NETporadnia Telefon - Chat – Email Zaufania dla osób, które są w nieplanowanej ciąży. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl http://www.netporadnia.pl/ Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
gość 2016.11.17 Całe szczęście wszystko wróciło do normy. Zastanawiam się też czy połączenie prezerwatywy z liczeniem dni płodnych będzie wystarczającą metodę zabezpieczenia? Takie połączenie będzie ok, o ile fazy cyklu będą odpowiednio wyznaczanie. Jeśli będziesz mieć jakiś problem z interpretacjami to zawsze możesz sobie kupić mikroskop owulacyjny np Afrodytę