Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marcoweczki 2017 jak Wam mija ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa czy macie jakies dolegliwości... Ja od kilku dni zle sypiam i zastanawiam sie czy to normalne. Wstaje zmęczona i nie mam sily. Dodam ze to 16tc

Gość gość
Witam :) u mnie 19 tydzień i co? Podobnie jak u Ciebie noc nie jest najlepsza czescia doby. Nie dosc ze nie moge spac to jesli juz zasne to snia mi sie...koszmary i to jakies toootalnie abstrakcyjne rzeczy ;). Nigdy do tej pory nie miałam takich problemów a co więcej byłam meeega spiochem i moglam spac i w dzien i w nocy :). Poza tym niestety zdarza mi sie jeszcze wymiotowac a mdli mnie jeszcze czesciej. Ot to ponarzelalam sobie :)).

Gość gość
już myslałam że jestem sama z tym problemem, mi też śnią się koszmary, budzę się w nocy i potrafię przeleżeć tak do rana a poźniej jestem nieprzytomna. w dodtku mam wrażenie ze w nocy uciskam brzuch i budzę się z takim dziwnym uczuciem pełności w brzuchu. i jeszcze te ciągłe parcie na pęcherz, jak już wstane do toalety w nocy (muszę bo nie dam rady do rana dotrwać) to się całkiem rozbudzę i nie zasnę za zadne skarby. katastrofa...