Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM PYTANKO JAK OGOLIĆ SOBIE O***T

Polecane posty

Gość gość

jest rzeczą bardzo trudną ogolić sobie okolice o***tu. bardzo lubię jak facet lize mnie własnie tam, ale nie lubi jak potem włosy zostają mu pomiędzy zębami. ogolić to nie tak łatwo, bo nie przekręcisz się o 180 stopni. lusterko też do końca nie rozwiązuje problemu, a faceta nie będe o takie dyskretne rzeczy prosić. jak wy dajecie sobie z tym rade, bo chyba nie chodzicie zarośnięte...???

Gość gość
Jestem facetem, ale z tego co wiem są takie zabiegi kosmetyczne, które nazywają się 'brazylijskie bikini' coś takiego. Wzięło się to wiadomo z krajów latynoskich, gdzie jest kult kobiecej pupy, a kobiety chcą je jak najładniej wyeksponować.

Gość gość
do ddt30 A jak ja golę miejsca intymne oraz jądra depilatorem to czy okolice obcytu tez mogę tak ogolić tzn wyrwać tam włosy za pomoca depilatora?

Gość gość
szczerze to jądra boją najmniej, najbardziej to boli golenie włosów u nasady penisa i trzeba mocno naciągać penisa bo raz za mało naciąłem, coś mnie rozproszyło i napletek wkręcił sie w delipator ale naszczęście wszystko sie szybko zagoiło. to jak z tym o***tem można?

Gość gość
Rozumiem, ja ogoliłem się maszynką kilka razy ale za każdym razem miałem pełno krostek oraz po kilku dniach zaczęły mi odrastac włoski i strasznie mnie to drażniło bo włsoki były dość ostre a jak włsoy po depilatorze odrastają to jest zupełnie inaczej, nic nie czuje żadnego dyskonfortu i na dłużej starczy

Gość gość
jestem favetem i bez problemu gole o***t na mokro maszynka.. nigdy sie nie zaciołem.. krostek nie mam..

Gość gość
Ja jednak spróbuje depilatorem

Gość gość
Mam trzy lepsze sposoby niż golenie. Krem do depilacji, pasta cukrowa i strzyżenie trymerem męża. Depilatora nie polecam. Można się za przeproszeniem .... z bólu.

Gość gość
Jeśli chodzi tylko o ból to spoko dam radę, trymera nie mam, pastą sobie sam nie zrobie a to jest dość drogie u kosmetyczki a co do kremu to musze to przemysleć

Gość joanna678
Faceci golą sobie jajca i o***t,to tak jakby ucinali sobie na własnie życzenie jaja - przecież to jest wasza męskość ludzie,nie znoszę facetów z ogolonymi włosami,a najlepsze jest jak tak stoi i ma jakąś zostawioną kępkę na klacie w wszędzie łyso,wygląda jakby wyszedł ze żłobka - to jest żałosne i tylko dla bezmyślnych lal

Gość gość
Dla bezmyslnych Lal??? Ty chyba z higiena nie masz zbyt wiele wspolnego.ja nie cierpię włosów i nigdy bym nie dotknął owlosionej kobiety,to jest ohydne.już wolałbym zwalić sobie.

Gość joanna678
Przecież mówię o facetach,którzy sobie wygalają jaja na zero plus łonowe i zostawiają jakieś kiełki na klacie,wyglądają jak wyrośnięte dzieciaki z przedszkola,coś strasznego!!!! kobiety to normalne ale faceci to faceci i nie mam nic przeciwko gejom,którzy też nie wszyscy się golą - mam znajomych gejów kudłatych,którzy śmieją się z tych wszystkich metroseksualnych "mężczyzn" z ogolonymi jajami i d..mi. Puste lale to te,którym się to podoba.